Νικητές διαγωνισμού για τα Long Last Soft Matte Plum | Clinique

clinique-diagonismos-beautystarsgr copy

Ο μοναδικός διαγωνισμός μας τελείωσε και οι πέντε νικήτριες έχουν ήδη κληρωθεί. Μπορείς να δεις αν είσαι μια από τις νικήτριες στο παρόν ποστ.

FACEBOOK
1. Evi Zisopoulou
2.Filippa Rougelli
3. Μαρία Πορτοκαλάκη

INSTAGRAM
4. kalli_shou
5.christina_pazaropoulou
6.kristyefthimiou

Το post μας στο insta εδώ

Οι νικήτριες θα ενημερωθούν με mail όσες κέρδισαν μέσω facebook και με mention όσες κέρδισαν μέσω instagram. Αν οι νικήτριες από το facebook δεν απαντήσουν εντός 48 ωρών στα μηνύματα που θα τους αποστείλουμε και αν οι νικήτριες από instagram δεν μας στείλουν τα στοιχεία τους στο ίδιο χρονικό περιθώριο θα πρέπει η κλήρωση να επαναληφθεί.

Ευχαριστούμε.

Ο διαγωνισμός και οι όροι του βρίσκονται εδώ.

(1958)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr