Νικητής διαγωνισμού DOCA.

doca
Ο σούπερ διαγωνισμός έληξε. Η τσάντα DOCA θα πάει στα χέρια του ιδιοκτήτη της μόλις μας στείλει τα στοιχεία του. Χαιρόμαστε τόσο πολύ για την ανταπόκριση που έχετε στους διαγωνισμούς μας.

Αυτή τη φορά η νικήτρια είναι η Flora Ger.
Συγχαρητήρια Φλώρα. Να είσαι πάντα τυχερή!

Για όλους εσάς τους υπόλοιπους ξέρετε… πηγαίνετε στην κατηγορία διαγωνισμοί… ποτέ δεν σας αφήνω παραπονεμένους! :) (1827)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr