Οι 5 νικητές του διαγωνισμού για τα 6 lipgloss της DUST+CREAM

10505343_830199836999204_333534498665685871_n

O διαγωνισμός σε συνεργασία με την DUST + CREAM τελείωσε και σήμερα θα σας ανακοινώσουμε τους σημερινούς 5 νικητές των δώρων. Καταλάβαμε από τις συμμετοχές σας πως το δώρο σας ξετρέλανε για αυτό όσοι δεν διαβάσετε το όνομά σας στους νικητές μην στεναχωρηθείτε απλώς πάρτε μέρος στον διαγωνισμό που κάνουμε παράλληλα στο instagram και ο νικητής θα ανακοινωθεί στις 20 Αυγούστου.

Μέχρι τότε πάμε να μάθουμε τους νικητές μας για σήμερα:

Παναγουλα Λαθουρη  (Η νικήτρια αυτή δεν επικοινώνησε μαζί μας και η κλήρωση επαναλήφθηκε. Η νικήτρια είναι η Xara Dimitriadou)
Rania Papadhmhtrioy
Georgia Mokou
Domniki Sarri
Katerinaki Papadopoulou

Συγχαρητήρια στους νικητές και ευχαριστούμε όλους σας για την συμμετοχή. Αν θέλεις να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό του instagram που τελειώνει 20 Αυγούστου 2014 πήγαινε εδώ.

Δες περισσότερες φωτογραφίες του διαγωνισμού εδώ. Σύντομα θα ανέβει και review.

(1395)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr