Νικητής διαγωνισμού EDWARD JEANS

DSC09248-copy
Ένας ακόμη διαγωνισμός με την EDWARD JEANS τελείωσε. Οι συμμετοχές σας ήταν πολλές αλλά η νικήτρια είναι μια. Το όνομα αυτής είναι: Maria Paraskeuopoulou

Και βέβαια οι διαγωνισμοί στο BeautyStars.gr δεν τελειώνουν. Υπάρχει ακόμη ένας με δωροεπιταγή 100 ευρώ από το Mastic Spa και ακόμη ένας με την Apivita.
Τους διαγωνισμούς μπορείς να τους βρεις παρακάτω:
APIVITA
MASTIC SPA (922)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr