Ο νικητής του διαγωνισμού μας με το σετ μακιγιάζ από την EyeWish.gr

giveaway beautystarsgr eyewishgr make up2

Ο διαγωνισμός μας με την EyeWish.gr τελείωσε και ευχαριστούμε πολύ όσους πήραν μέρος. Ένας τυχερός θα δοκιμάσει το σετ μακιγιάζ από το αγαπημένο μας eshop και θα χαρούμε πολύ να μας πει τη γνώμη του. Ο νικητής του λαχταριστού πακέτου είναι:

Eleftheria Vamvakaki

Κάπου εδώ να τονιστεί πως η νικήτρια ή ο νικητής θα πρέπει να απαντήσει στο μήνυμά μας εντός 48 ωρών αλλιώς η κλήρωση θα επαναληφθεί.  

Διαγωνισμός εδώ

(1452)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr