Νικήτρια του διαγωνισμού στο instagram για ένα σετ με 6 lipgloss από Dust + Cream

10635931_837540042931850_864852477610935513_n

Καλημερα καλημερα!!! Μολις βγαλαμε και την νικήτρια τπυ διαγωνισμου #dustandcream απο το insta! Η νικητρια είναι η Αναστασία με το ονομα @dolmadaki.gr Αν θελετε να δειτε την συμμετοχή της πηγαίνετε εδω : http://instagram.com/p/rRykpSDkYN/

✔περιμένουμε τα στοιχεία της Αναστασίας εντος 2 ημερών απο την ειδοποίηση μας στο προφίλ της. Ευχαριστούμε όλους για την συμμετοχή.

Δες τον διαγωνισμό εδώ

(802)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr