Η νικήτρια του instagram για την δωροεπιταγή 100 ευρώ από τα Edward Jeans

edwardjeans2

Ο διαγωνισμός μας με την Edward Jeans για το instagram τελείωσε και ευχαριστούμε πολύ όσους πήραν μέρος. Η τυχερή που θα διαλέξει ρούχα αξίας 100ευρώ από το edward.gr είναι η:

 @mariannaki_83

Απομένει ακόμη μια δωροεπιταγή και κληρώνεται στο facebook. Πάρε μέρος τώρα εδώ.

Κάπου εδώ να τονιστεί πως η νικήτρια ή ο νικητής θα πρέπει να μας στείλει μήνυμα εντός 48 ωρών αλλιώς η κλήρωση θα επαναληφθεί.  

Διαγωνισμός εδώ

(2120)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr