Νικητής KYANA για προιόντα αξίας 100 ευρώ

kyana8
Ξέρω πόσο την περιμένατε αυτή την ανάρτηση! Και επειδή σας αγαπώ πολύ και δεν θέλω να σας καθυστερώ η νικητρια με βάση και το rafflecopter είναι η Χρυσα Βεΐζη! Μπράβο στο κορίτσι και πάντα επιτυχίες. Είναι πολύ όμορφο να χαρίζεις πραγματάκια και εγώ είμαι πολύ χαρούμενη μέσα από αυτό. Αν δεν υπήρχε βέβαια η ΚΥΑΝΑ που σας τρελαίνει με τα δώρα της τίποτα από αυτά δεν θα είχαν γίνει.

Stay Tuned για επόμενους διαγωνισμούς και μην ξεχνάτε να αγαπάτε γιατί είναι ίσως το μοναδικό πράγμα που μας κάνει τόσο όμορφες! <3

Mην ξεχάσεις να κάνεις εγγραφή στο newsletter του beautystars.gr για να μαθαίνεις πρώτη τους διαγωνισμούς και τις εκπλήξεις μας. (1269)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

One comment

  1. Χρυσα Βεΐζη says:

    Παρουσα με φωναξε κανεις? Α… ναι τα Kyana ειναι.
    Ευχαριστω πολυ Ηλεκτρα μου για το δωρο σου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr