Νικητής-ια διαγωνισμού Mastic Spa για την δωροεπιταγή των 100 ευρώ

1451534_688263314526191_1923000520_n

Οι διαγωνισμοί που διοργάνωσα για όλους εσάς που αγαπώ τόσο έχουν λήξει. Πρόσφατα έληξε και ο τελευταίος ο οποίος ήταν σε συνεργασία με την αγαπημένη μου Mastic Spa. Ο τυχερός ο οποίος θα κερδίσει σε αυτόν τον διαγωνισμό κερδίζει μια σούπερ δωροεπιταγή των 100 ευρώ για να διαλέξει ότι θέλει από τα προϊόντα της Mastic Spa.

Η εταιρία αυτή έχει αποδείξει πολλάκις το ποιόν της για αυτό και ο νικητής θα πρέπει να είναι πανευτυχής που τυγχάνει ενός τέτοιου δώρου. Είμαι πολύ χαρούμενη που για ακόμη μια φορά κάποιος από εσάς θα λάβει ένα τόσο τεράστιο δώρο και θα έχει βοηθήσει το beautystars.gr σε αυτό. Ελπίζω τα δώρα που σας κάνουμε να δείχνουν την ευγνωμοσύνη που νιώθω για την αγάπη που λαμβάνω μέσω του beautystars.gr και όχι μόνο από εσάς.

Η νικήτρια του διαγωνισμού είναι η Ελευθερία Σι.

Συγχαρητήρια Ελευθερία. Να είσαι πάντα τυχερή. Ελπίζουμε αυτό να ήταν ένα TEΛΕΙΟ Χριστουγεννιάτικο δώρο για σένα από το Beautystars.gr

(944)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr