Νικητής Ανδρικού διαγωνισμού ΚΥΑΝΑ

kyana

Οι συμμετοχές από γυναίκες ήταν διπλάσιες από ότι είδαμε πράγμα που μας ευχαρίστησε πολύ καθώς δείχνει πως εκτιμάτε τα δώρα που σας κάνουμε είτε είναι για εσάς είτε για κάποιον άλλον. Ο νικητής είναι άντρας! Ευχαριστούμε όλους όσους έλαβαν μέρος και ευχαριστούμε για την πολύ θερμή σας στήριξη.

Ο νικητής του σετ της KYANA αξίας 100 ευρώ  είναι ο Konstantinos Rafailidis, στον οποίο θα σταλεί ενημερωτικό νικητήριο mail όπως σε όλους τους νικητές μας σε κάθε διαγωνισμό. Ευχαριστούμε εσάς για την συμμετοχή αλλά και την υπέροχη εταιρία KYANA με τα μοναδικά της προιόντα που χωρίς αυτή δεν θα μπορούσαμε να σας χαρίζουμε τόσο όμορφα δώρα.

IMG_9788 copy

Toν διαγωνισμό μπορείς να τον βρεις εδώ.

Αν θέλεις να δεις άλλο post σχετικό με τα προιόντα KYANA δες εδώ.

(956)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr