Νικητές διαγωνισμού ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗ για τα 3 beauty boxes!

papoysanis copy

Ο σούπερ διαγωνισμός με τους 3 νικητές (δες τον εδώ) έληξε μαζί με τον Απλρίλιο. Καλό μήνα λοιπόν! Σήμερα θα ανακοινωθούν τα ονόματα των τυχερών οι οποίοι και θα κερδίσουν τα υπέροχα κουτιά ομορφιάς. Ολοκληρώνοντας σύντομα την διαδιακασία και σας λέω πως οι νικητές είναι:

1. Ioanna Joanne
2. Elina Todikou
3. Dimitra Dimopoulou (Η Δήμητρα δεν απάντησε ποτέ στο mail μας οπότε νικήτρια αναδείχθηκε η Jenny Tonti)

paputsanis giveaway3

Σας ευχαριστούμε όλους για την ενεργό συμμετοχή σας, τα πολλά σας comment, τα share ακόμη και σε post που δεν ήταν στον διαγωνισμό.

Στους νικητές θα σταλεί ενημερωτικό νικητήριο mail όπως σε όλους τους νικητές μας σε κάθε διαγωνισμό. Ευχαριστούμε εσάς για την συμμετοχή αλλά και την υπέροχη εταιρία ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ με τα μοναδικά της προιόντα που χωρίς αυτή δεν θα μπορούσαμε να σας χαρίζουμε τόσο όμορφα δώρα.

(1539)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr