Νικητής διαγωνισμού προϊόντων styling SCHWARZKOPF

Διαγωνισμός, Κέρδισε,προιόντα styling, SCHWARZKOPF , my zippy hair style1

Ο καταπλητικός διαγωνισμός του BeautyStars.gr σε συνεργασία με τα κομμωτήρια My zippy hair style τελείωσε. Δες στην συνέχεια την τυχερή νικήτρια που θα παραλάβει τα δωράκια της.

ΝΙΚΗΤΡΙΑ:
Evangelia Kollia

Συγχαρητήρια Ευαγγελία και ευχαριστούμε σε όλους όσους έλαβαν μέρος.

Το MY ZIPPY HAIR STYLE βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη στην διεύθυνση Μπότσαρη 70, με τηλέφωνα επικοινωνίας: 2313 038000, 6943 950000.

Δες τον διαγωνισμό εδώ. (1190)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

One comment

  1. Evangelia Kollia says:

    Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Ηλέκτρα! Ανυπομονώ να δοκιμάσω αυτά τα υπέροχα προϊόντα!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr