Νικητής διαγωνισμού Αγ. Βαλεντίνου | DUST + CREAM

valentines giveaway dust cream beautystarsgr copy.jpg3

Ο σούπερ γρήγορος διαγωνισμός τελείωσε κιόλας. Ένας τυχερός θα απολαύσει με τον ή την σύντροφό του προιόντα DUST  + CREAM. Ο νικητής του λαχταριστού πακέτου είναι:

Βαγγέλης Νάνος

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συμμετέχοντες που αν και ο διαγωνισμός ήταν πολύ σύντομος, πρόλαβαν και έλαβαν μέρος. Το beautystars.gr είναι πολύ περήφανο και για τους άντρες αναγνώστες του για αυτό χαιρόμαστε πολύ που δίνουμε το δώρο του Αγίου Βαλεντίνου σε έναν άντρα. :)

Ελπίζω να περάσετε όλοι τέλεια σήμερα και έτσι να περνάτε κάθε μέρα. Όπως χαρακτηριστικά ευχήθηκα και στο insta εδώ:

Happy Valentines day! | Λίγο αγάπη για να δείξεις, λίγο έρωτα για να χαρίσεις, ένα σοκολατάκι Lacta για την αλητεία και λίγος αφρώδης οίνος για το κέφι. Κάθε γιορτή είναι πιο ωραία όταν την περνάς με άτομα που αγαπάς. Κάθε μέρα είναι πιο φωτεινή όταν έχεις μια αγκαλιά για να κουρνιάζεις. Δεν θα ευχηθώ να περάσετε τέλεια σήμερα. Θα ευχηθώ την μαγεία της σημερινής μέρας να την φυλάξετε και να σας ακολουθεί κάθε μέρα.

lacta agiou valentinou

(1836)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr