Νικητές του διαγωνισμού Panthenols | 3 set ομορφιάς

IMG_8888 copy

O διαγωνισμός τελείωσε και σε αυτό το σημείο θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους τους αναγνώστες και υποστηρικτές του beautystars.gr που στήριξαν έναν ακόμη διαγωνισμό και ξεπεράσαμε τις 1000 συμμετοχές. Επίσης ευχαριστoύμε και την εταιρία Panthenols για την συνεργασία. Μπορείς να δεις review των προϊόντων αλλά και το post του διαγωνισμού εδώ. 

Οι τυχεροί του διαγωνισμού είναι 3 και θα κερδίσουν:

✔ 4Αction Ενυδατική Κρέμα προσώπου, λαιμού
✔4Αction Ενυδατικός ορός προσώπου και ματιών
✔Νεσεσέρ ομορφιάς

Να τονιστεί ότι οι νικητές θα ειδοποιηθούν με μήνυμα για  να παραλάβουν το δώρο τους. Αν κάποιος δεν απαντήσει εντός 48 ωρών θα κληρωθεί νέος νικητής.

Πάμε να δούμε τους νικητές:

  1. Costas S Lamprinos
  2. Claire Gianneli
  3. Eirini Alexopoulou 

Συγχαρητήρια και στους 3 νικητές μας και ευχαριστούμε όλους εσάς που λάβατε μέρος. Το ευτυχές γεγονός είναι που στους διαγωνισμούς μας λαμβάνουν μέρος εκτός από γυναίκες και άντρες και μάλιστα αρκετοί. Αυτό μας χαροποιεί ιδιαιτέρως. Σας ευχαριστούμε όλους. Για νέο διαγωνισμό stay tuned…

(1451)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr