Το έντονο look του χειμώνα!

Σκούρο βάψιμο ματιών // beautystars.gr

Εγώ είπα να σε προειδοποιήσω. Τα smokey eyes και τα έντονα μάτια θα είναι φέτος μεγάλο τρεντ. Για αυτο το λόγο θα σου δώσω και ιδέες για να ξεπατηκώσεις από τα μεγαλύτερα fashion show του εξωτερικού και να είναι πιο in και από τη μόδα την ίδια.

Gothic style // beautystars.gr

Gothic style // beautystars.gr

 To gothic θα είναι ένα στυλ που μπορείς άνετα να υποστηρίξεις αν δεν είναι υπερβολικό. Το έχεις δοκιμάσει ποτέ σου; Εμένα μου αρέσει αρκετά.

Roberto Cavalli // beautystars.gr

Roberto Cavalli // beautystars.gr

Eυτυχώς που υπάρχει και αυτός ο Roberto Cavalli και μας δίνει σούπερ ιδέες! Μεγάλη προσοχή στο έντονο look που θέλεις να υιοθετήσεις γιατί είναι πολύ εύκολο να γίνει κάποιο λάθος.

  (3022)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr