Η χειμερινή συλλογή της Essie θα χρωματίσει τη ζωή σου | 2016

essie winter collection 2016 beautystarsgr (2) 1111

Τα βερνίκια νυχιών είναι για μένα ένα ταξίδι από μόνα τους. Τα παίρνω μαζί μου ανά τις ηπείρους και δένω το κάθε χρώμα με μια χώρα. Τα ταξίδια συνεχίζονται εδώ στο BeautyStars.gr όμως τα χειμερινά βερνίκια νυχιών ήρθαν για να σταματήσουν τον χρόνο. Όμορφες αποχρώσεις με ιδιαίτερες πινελιές έβαλαν σκοπό να σου πάρουν τα μυαλά και αυτό τον χειμώνα.

Οι έξι θησαυροί της χειμωνιάτικης συλλογής της Essie μπορούν εύκολα να σε κάνουν αναποφάσιστη. Μπορείς να κάθεσαι από πάνω τους για τουλάχιστον μισή ώρα μέχρι να διαλέξεις ποιο να φορέσεις. Ready To Boa, Party On A Platform, Oh Behave, Getting Groovy, Satin Sister και Go with The Flowy. Το κόκκινο του μπρούντζου, το κρεμώδες κόκκινο, το ημιδιάφανο ροδακινί, η μεταλλική λάμψη του χρυσού,  το κομψό μπλε του παγονιού και το  το αιθέριο γκρι  είναι τα χρώματα της φετινής χειμερινής συλλογής  της Essie.

essie winter collection 2016 beautystarsgr (3) copy.jpg111

Πάρε ένα διώροφο λεωφορείο και ταξίδεψε στο Λονδίνο της ταραχώδους δεκαετίας των ’60s. φόρεσε τα ψηλότερα τακούνια σου, γιατί αυτό το party on a platform είναι ready to boa. χαλάρωσε και go with the flowy όσο εσύ και το satin sister θα τραβάτε όλα τα βλέμματα στα πιο cool club. τι λες, θέλεις να getting groovy; oh behave!

essie winter collection 2016 beautystarsgr copy.jpg11 (795)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr