Η ημέρα της γυναίκας | 8 Μαρτίου

happy womans day

Γυναίκα. Ίσως το πιο ακατανόητο αλλά και ακαταμάχητο πλάσμα πάνω στη Γη. Είναι τόσο δύσκολο να καταλάβεις πραγματικά μια γυναίκα, αφού έχει τον δικό της, ιδιαίτερο τρόπο να βλέπει τα πάντα. Για την ακρίβεια η κάθε μια από εμάς έχει διαφορετικό τρόπο σκέψης και ο τρόπος αυτός αλλάζει κάθε φορά ανάλογα με τις εμπειρίες της. Είναι τόσο ξεχωριστή η στιγμή που μια γυναίκα σου ανοίγει την καρδιά της… και αν εκείνη τη στιγμή προσέξεις πολύ, μπορεί να ακούσεις τους αγγέλους να τραγουδάνε. Σήμερα 8 Μαρτίου είναι η μέρα της γυναίκας. Η μέρα που γιορτάζει κάθε πλάσμα πάνω στη Γη που έχει λίγο παραπάνω ανεπτυγμένη την συναισθηματική του νοημοσύνη. Ένα πλάσμα που λειτουργεί με γνώμονα την καρδιά. Μια οντότητα που είναι τόσο περίπλοκη και όμως τόσο απλή ταυτόχρονα. 

Το BeautyStars.gr εύχεται σε όλες τις γυναίκες ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και να υπάρχουν για να κάνουν λίγο πιο καλό τον κόσμο που ζούμε. Να βγάζουν μόνο το καλό που έχουν μέσα τους. Να δίνουν μόνο όμορφα πράγματα στους άλλους. Σήμερα είναι η διεθνής ημέρα των δικαιωμάτων των γυναικών και θα πρέπει όλοι να καταλάβουμε και νααποδεχθούμε τα ξεχωριστά δικαιώματα της. Να αντιληφθούμε πως πλέον η γυναίκα έχει φωνή και μπορεί να διεκδικήσει ότι της ανήκει. Πως παλιότερα το έκανε. Πως μπορούμε και τώρα.

Ευχαριστούμε όλες τις γυναίκες που έχουν δώσει τον καλύτερό τους εαυτό σε αυτό τον κόσμο και μας έχουν κάνει περήφανες.

Χρόνια πολλά.

(1594)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr