Χαλκιδική | Αύγουστος 2014

DCIM102GOPRO

Καμιά φορά κάτι μικρές αποδράσεις είναι που σε κάνουν να νιώθεις ότι γεμίζεις τις μπαταρίες σου περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη ξεκούραση. Είναι και κάτι στιγμές που σε γεμίζουν με αγάπη τόσο πολύ που πιστεύεις πως καμία άλλη στιγμή δεν είναι ισάξια. Είναι κάποια τσαλαβουτήματα στην θάλασσα που κάνουν τόσο ξεχωριστή την κάθε σταγόνα που αγγίζει το ηλιοκαμένο σου κορμί. Καμία αίσθηση δεν συγκρίνεται με αυτή της ευγνωμοσύνης.

Καμία άλλη αίσθηση δεν είναι τόσο δυνατή. Μόνο η ευγνωμοσύνη μπορεί να σου δείξει πως ότι έχεις είναι ότι χρειάζεσαι και ότι πρέπει να περιφρουρείς και να αγαπάς.

Στην Χαλκιδική νομίζω πάντα πως ο χρόνος περνάει διαφορετικά και κυλάει πάντα κατά μου. Ο ήλιος δύει γρηγορότερα και η επιστροφή έρχεται πάντα να μου υπενθυμίσει τις υποχρεώσεις που άφησα πίσω. Ακόμη και έτσι όμως αυτό σήμερα δεν μπόρεσε να με πτοήσει. Είχα δει την πιο όμορφη δύση, είχα πλατσουρίσει στην πιο ιδιαίτερη παραλία και ήμουν τόσο ευτυχισμένη όσο λίγες μέρες. Αυτό είναι δώρο και όπως και να το κάνουμε δεν είναι ανταλλάξιμο με ΤΙΠΟΤΑ!

DCIM102GOPRO

xalkidiki1

DCIM102GOPRO20140812_160324_Richtone(HDR)

DCIM102GOPRO 20140812_160330_Richtone(HDR)

DCIM102GOPRO

xalkidiki

20140812_185638

Ο δρόμος είναι αυτός που μετράει. Το ταξίδι που λένε… ολα τα άλλα ειναι μικρά μπροστά του. Φρόντισε καθώς διαβαίνεις τον δρόμο αυτό να είσαι σωστός, να πηγαίνεις ακολουθώντας πάντα τον δρόμο που σου λέει η καρδιά σου και να μην ενοχλείς τους άλλους. Ολα τα αλλα θα σε βρουν και ο φύλακας άγγελος σου θα σε προσέχει πάντα. Καλο δρομο!

Γραμμένο στις 12/8/14

(1499)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

2 comments

  1. ellie says:

    Amazing photos , love your selfies :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr