Μάζεψε χρήματα για να πας ταξίδια

traveling

Ξέρω πως το να πηγαίνεις ταξίδια στην Ελλάδα του 2015 και της κρίσης είναι ίσως ένα αστείο, παρόλα αυτά αρκετοί άνθρωποι στην χώρα μπορούν να βάζουν στην άκρη κάποιες οικονομίες για τα αγαπημένα τους χόμπυ. Αν είσαι γυναίκα η εξοικονόμηση χρημάτων είναι ακόμη πιο εύκολη. Πάμε να δούμε κάποια tip & tricks που θα σε βοηθήσουν να κάνεις το όνειρό σου πραγματικότητα.

  • Προσπάθησε να μειώσεις τα περιττά έξοδα

Όπου ακούς περιττά έξοδα βάλε διπλά και τριπλά καλλυντικά, περιττά ρούχα, παπούτσια, διακοσμητικές αγορές για το σπίτι και γενικώς περιέκοψε ότι μπορείς να περικόψεις. Κάνε λίστα με το τι  μπορείς να αποκλείσεις από τα ψώνια του μήνα και πως μπορείς να μειώσεις τα έξοδα έτσι ώστε να τα δώσεις υπέρ του “αγώνα”.

  • Άνοιξε έναν λογαριασμό ή πάρε έναν κουμπαρά

Φρόντισε να βάζεις τα χρήματα που μαζεύεις σε τραπεζικό λογαριασμό ή σε έναν κουμπαρά για να μπορέσεις σιγά σιγά να αποκτήσεις το πολυπόθητο ποσό.

  • Ξεκαθάρισε ποιος είναι ο επόμενός σου στόχος

Κοινώς κάνε πλάνο. Δες που θέλεις να πας, για πόσες μέρες, με ποιόν και πόσα χρήματα θα χρειαστείς. Κάνε ολοκληρωμένη καταγραφή για να μπορείς εύκολα να υλοποιήσεις τον στόχο σου.

  • Κάνε υπομονή και δείξε πείσμα και θέληση

Καμία κορυφή δεν κατακτήθηκε χωρίς κόπους. Ακόμη και αν νομίζεις πως ο στόχος σου είναι πολύ μακριά, πάντα μπορείς να κάνεις κάτι για να έρθει ακόμη πιο κοντά σου. Έχει πίστη στο όνειρό σου και προσπάθησε να δεις τα θετικά της υπόθεσης.

Και όπως λέει και ο Ευτύχης Μπλέτσας, “Η πιο σημαντική αποσκευή σε κάθε ταξίδι είναι η καλή μας διάθεση”. (1090)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr