Όταν δεν μπορείς να μετρήσεις τα λόγια σου, μέτρα τη σιωπή σου

cyprus  larnaka

Τις στιγμές που ήσουν ένα βήμα πριν σπάσεις ότι υπάρχει γύρω σου. Τα κρεμασμένα συναισθήματα και οι βέβηλες εικόνες, σου κατέκλυσαν το μυαλό και σε έκαναν να μοιάζεις με έναν τρελό που δεν ορίζει τα λόγια του. Νομίζω πως εκείνες τις στιγμές τις θυμάσαι πολύ έντονα. Όπως και εγώ. Δεν μπορεί να μην τις θυμάσαι. Νιώθεις τόσο μόνος ανάμεσα στις φωνές σου, που όλο το σύμπαν σου μοιάζει τεράστιο και η φωνή σου κούφια. Δεν ξέρεις πως να αγαπήσεις την ηρεμία και η ηρεμία δεν σ΄αγάπησε ποτέ. Να ήξερες το λάθος σου… μόνο να το ήξερες. Μέτρα τα λόγια σου, τα βήματά σου και τις πράξεις σου. Ένα μπρος ή ένα πίσω μπορεί να κάνει την διαφορά. Ένα “φύγε”, ένα πισωγύρισμα ή μια αγκαλιά μπορούν να αλλάξουν κάθε έκβαση. Ένα “έλα”, ένα βήμα μπροστά ή ένα χαστούκι μπορούν να ορίσουν τη ζωή σου. Είναι όλα τόσο περίπλοκα που κάποιες φορές χάνεσαι μέσα στις ίδιες τις φωνές σου.

Και όμως όλα είναι τόσο απλά. Αρκεί να ακούσεις την αξία της σιωπής σου. Να την εκτιμήσεις, να την αγαπήσεις. Την σιωπή σου. Δυνατά. Και έντονα. Άλλωστε αυτή είναι που σου επιτρέπει να σκέφτεσαι. Δώσ’ της τον χρόνο και τον χώρο να σε κάνει καλύτερο άνθρωπο. Μπορείς. Όλοι μπορούμε.

Να θυμάσαι: “Όταν δεν μπορείς να μετρήσεις τα λόγια σου, μέτρα τη σιωπή σου”. Όταν το κάνεις θα καταλάβεις το γιατί.

electra asteri siwpi

Photo Copyright Electra Asteri (Location Larnaka, Cyprus)

(1861)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr