Ας βάλουμε λίγη ZUMBA στη ζωή μας!

zumba-dance

Η γυμναστική ζούμπα έχει τρυπώσει για τα καλά στις ζωές μας. Η zumba αποτελεί την τελευταία μόδα αφού έχει κερδίσει  εκατομμύρια ανθρώπων ανά τον κόσμο. Είναι ένα πρόγραμμα γυμναστικής που περιλαμβάνει στοιχεία από αερόμπικ και χορούς. Στις χορογραφίες ενσωματώνονται στοιχεία από: χιπ χοπ, σάμπα, σάλσα, μάμπο, πολεμικές τέχνες, λάτιν ακόμα και χορό της κοιλιάς και Bollywood. Μην ξεχνάς πως περίπου 14 εκατομμύρια άνθρωποι παρακολουθούν μαθήματα zumba σε περισσότερες από 150 χώρες.

Σήμερα θα σου βάλω ένα τέλειο μάθημα ζούμπα και θα σε προκαλέσω να το φέρεις εις πέρας. Είμαι σίγουρη πως θα το λατρέψεις.

Το Ζumba απευθύνεται σε όλους μάθε όλες τις διάφορετικές ειδικότητες:

Zumbatomic = για παιδιά
Ζumba Gold = για ηλικιωμένους και καθηλωμένους σε αναπηρικά καροτσάκια
Aqua Ζumba = Προπόνηση σε νερό
Ζumba Toning = με χρηση toning sticks ή αλτήρων
Ζumba Sentao = με παρτενέρ μια καρέκλα

(950)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr