10 τρόποι για να σε ερωτευτεί!

flert_600_400_-1520156782

Μπορεί να μην υπάρχει συγκεκριμένη συνταγή για να σε ερωτευτεί κάποιος, αλλά σίγουρα υπάρχουν μικρά τρικς που μπορείς να κάνεις για να ρίξεις αυτόν που σε ενδιαφέρει πιο εύκολα στα δίχτυα σου. Ο κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός και ίσως θεωρήσεις πως μπορεί να μην έχουν αποτέλεσμα στη δική σου περίπτωση όμως λανθάνεις. Όλοι οι άνθρωποι έχουμε κάποια βασικά σημεία αναφοράς στα οποία όλοι έχουμε “αδυναμίες”.  Ακολούθησε τους 10 τρόπους και κάν’  τον να σε ερωτευτεί.

1. Αγάπησε πρώτα εσύ τον εαυτό σου.
Είναι λίγο δύσκολο να «ζητάς» από κάποιον άλλον να σε αγαπήσει/ερωτευτεί χωρίς να το κάνεις πρώτα εσύ ο ίδιος στον εαυτό σου. Δείξε τι νιώθεις για σένα και θα το νιώσει και εκείνος.

2. Δώσε πράγματα σιγά σιγά
Φρένο στα συναισθήματα δεν μπορείς να βάλεις αλλά τουλάχιστον μην τρομάξεις τον άνθρωπο που έχεις απέναντί σου και το βάλει στα πόδια. Δώσ’ του τα συναισθήματα και τις στιγμές σου σιγά σιγά για να έρθει πιο ομαλά η κάθε μετάβαση σε άλλο επίπεδο σχέσης.

3. Μια κρύο μια ζέστη
Αυτό μπορεί να ακούγεται λίγο περίεργο αλλά λειτουργεί, ειδικότερα στους άντρες. Οι άντρες δεν αντέχουν να έχουν κάτι δεδομένο. Μόλις νιώσουν ότι κάτι τους ανήκει αυτομάτως στρέφουν το ενδιαφέρον τους αλλού. Μην του δώσεις «χώρο» να ενδιαφερθεί για κάτι άλλο.

4. Λίγη ζήλια δεν έβλαψε ποτέ
Η ζήλια μπορεί να είναι καταστροφική. Αν γίνει όμως με «μέτρο» και σε μικρές δόσεις μπορεί να φανεί θαυματουργή. Δώσ΄του μικρούς λόγους να ζηλέψει και αυτομάτως θα έχεις ανέβει ένα σκαλί πιο κοντά στον στόχο σου.

5. Άκουσέ τον άλλον
Ένα κακό ελάττωμα που έχουν πολλοί άνθρωποι είναι πως θέλουν μόνο να μιλάνε και χάνουν ουσιαστικά κομμάτια από πράγματα που θέλει να τους πει ο άλλος. Αφουγκράσου τις ανησυχίες του και μπες στο σκεπτικό του για να καταλάβεις καλύτερα και τι άνθρωπος είναι.

6. Γίνε φίλη του
ΠΡΟΣΟΧΗ! Μην ξεπεράσεις τα επιτρεπτά όρια φιλίας και καταντήσετε κολλητοί. Κάποια δόση φιλίας όμως χρειάζεται πάντα σε μια σχέση. Να του δώσεις το πάτημα να μπορεί πάντα να απευθύνεται σε σένα ακόμη και για τα πιο μικρά θέματα. Αυτό δείχνει και ένα είδος εμπιστοσύνης.

7. Γίνε όμορφη
Περιποιήσου τον εαυτό σου και νοιάσου για την εξωτερική σου εμφάνιση. Ειδικά στην αρχή -αλλά και μετά- είναι αρκετά σημαντική για να προσελκύσεις το άλλο φύλο.

8. ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΝΤΥΣΙΜΟ
Oι άντρες όσο και να μην το παραδέχονται προσέχουν αρκετά το ντύσιμο μιας κοπέλας. Μπορεί να τους κάνει να γυρίσουν το κεφάλι σε μια άκρως προκλητική κοπέλα αλλά ποτέ δεν θα θέλουν αυτή την κοπέλα δίπλα τους. Πρόσεξε τα ρούχα που θα επιλέξεις να φορέσεις γιατί αυτομάτως κρίνεσαι για αυτά.

9. ΧΑΜΟΓΕΛΑ!
Ξέρεις πως δεν υπάρχει τίποτα πιο ακαταμάχητο από το χαμόγελό σου; Βάλε σε δράση λοιπόν αυτό τον υπέροχο και αυτόματο μηχανισμό για να σε ερωτευτεί σε χρόνο που ούτε εσύ θα το πιστεύεις!

10. Αν δεν λειτουργήσει τίποτα από όλα αυτά ΓΡΑΨ΄ΤΟΝ!
Είναι ξεκάθαρο πως του έχεις δώσει τα απαραίτητα σημάδια. Αν δεν έχει κάνει μέχρι τώρα κάποιο βήμα ή δεν ενδιαφέρεται ή απλά θέλει τον χρόνο του για να δράσει. Δώσ΄του τον απαιτούμενο χρόνο χωρίς να τον πιέζεις με κανένα τρόπο.

πηγή

(1387)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr