Εντυπωσιακή αρχή την 1η μέρα του #‎blogtrottersgr‬

#blogtrottersgr2 copy

Το Blogtrotters ξεκίνησε και επίσημα με τις σημερινές εκδηλώσεις στο λιμάνι. Πιο συγκεκριμένα σήμερα το πρωί στο Μουσείο Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης  παρακολουθήσαμε τις ομιλίες όλων των υπευθύνων αυτής της ιδιαίτερης σημασίας κίνησης για την πόλη μας. Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης βρέθηκαν οι πιο γνωστοί και travel blogger της Ευρώπης και του κόσμου και εμείς είχαμε την τύχη να βρεθούμε σε αυτό το εντυπωσιακό εναρκτήριο πάρτυ!

#blogtrottersgr12 copy

Αν θέλετε και εσείς να ακολουθείτε τους κορυφαίους travel blogger στο ταξίδι μας στην καταπληκτική μας Θεσσαλονίκη μην παραλείψετε να τσεκάρετε τις φωτογραφίες που ανεβαίνουν συνεχώς στο  #‎blogtrottersgr‬  αλλά και στο site blogtrottersgr‬ Μόλις συλλέξω τα blog όλων των συμμετεχόντων θα σας τα παραθέσω εδώ σε λίστα για να μην χρειαστεί να τα ψάχνετε. Είναι όλοι τους καταπληκτικοί και αγαπούν πολύ αυτό που κάνουν. Θα το καταλάβετε άλλωστε από το αποτέλεσμα!

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν θα δεις πως ακριβώς ήταν στο Μουσείο Φωτογραφίας που βρίσκεται στο λιμάνι και τις ομιλίες από τους υπεύθυνους αλλά και τον κ. Τζιτζικώστα.

#blogtrottersgr #blogtrottersgr1#blogtrottersgr4 #blogtrottersgr5 #blogtrottersgr6

Κάπου εδώ ξεκινάει η σούπερ εξυπηρέτηση του Kitchen Bar. Αν είσαι Θεσσαλονικιός ξέρεις… ! Αν το έχεις επισκεφθεί επίσης .. ξέρεις! Από τα καλύτερα μαγαζιά της Θεσσαλονίκης όχι μόνο λόγω της καλής εξυπηρέτησης και του προσεγμένου φαγητού αλλά και λόγω της καταπληκτικής θέας που δεν αλλάζω με τίποτα στον κόσμο!

#blogtrottersgr7 #blogtrottersgr8 #blogtrottersgr9 #blogtrottersgr10 #blogtrottersgr11 #blogtrottersgr12#blogtrottersgr14 #blogtrottersgr15 #blogtrottersgr16 #blogtrottersgr17 #blogtrottersgr18 #blogtrottersgr19

Kαι όπως είπε και ο αγαπημένος μου travel blogger FTBLETSAS: Its cool having all of you #‎BlogtrottersGR‬ in our town ! :D (1668)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr