2η Επίσημη διοργάνωση του «Blog-Trotters»: Στο επίκεντρο η Θεσσαλονίκη

thessaloniki paraliaelectra asteri april 2015a

H Marketing Greece,είναι εταιρεία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και ως στόχο έχει την αποτελεσματική προβολή του ελληνικού τουριστικού προϊόντος, στην οποία βασικός μέτοχος είναι ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ). Αυτή η εταιρία θα πραγματοποιήσει το 2ο Blogtrotters 2015, στη Θεσσαλονίκη, από τις 16 Ιουνίου ως τις 20 Ιουνίου.

Αυτές τις τέσσερις μέρες δεκάδες διεθνείς bloggers θα γνωρίσουν την δική μας Σαλονίκη και θα ζήσουν μοναδικές εμπειρίες που θα μοιραστούν με όλο τον κόσμο στο facebook, το twitter το instagram αλλά και ότι άλλο μέσο κοινωνικής δικτύωσης διαθέτουν. Θα δημιουργήσουν ένα φανταστικό λεύκωμα φωτογραφιών και εμπειριών το οποίο θα δει κάθε γωνιά του κόσμου με άμεσο σκοπό την προώθηση της πόλης μας αλλά και την περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας.

(1529)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr