Τα πιο ακριβά κουρέματα των Celebrities!

jennifer-aniston

Οι Celebrities είναι “υποχρεωμένες” λόγω της δουλειάς τους να σπαταλούν πολλά χρήματα για να διατηρούνται πάντα όμορφες και λαμπερές. Το κομμάτι των μαλλιών παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην εμφάνιση για αυτό και δεν θα μπορούσαν να το αφήσουν έτσι οι γνωστές κυρίες του Χόλιγουντ.

Η  Jennifer Aniston, πληρώνει τον Chris McMillan 600$ απλά για να της καθαρίσει τις άκρες των μαλλιών και άλλα 320$ για την βαφή. 920$ στο σύνολο!

Anne-Hathaway-photo

Η Anne Hathaway μπορεί να κουρεύτηκε αλλά όσο είχα μακριά μαλλιά πλήρωνε -στο σαλόνι ομορφιάς του Ted Gibson- για ένα κούρεμα 1.250$. Μάλλον εκεί οφείλεται η νέα κοντοκουρεμένη κόμη της.

reese_large

Ο Rossano Ferretti κάνει το θαύμα του, στα μαλλιά της Reese Witherspoon. Το ποσό των 1500$ δίνει για το λαμπερό χρώμα των μαλλιών της η Reese.

Rihanna-

Ίσως είναι το πιο λογικό να κοστίζει ακριβά. Πολλά μαλλιά, υπέροχο χρώμα και κάνοντας διαρκώς αλλαγές η Rihanna πληρώνει την.  Ursula Stephen, 1.900$ την εβδομάδα, για να κάνει τόσο ξεχωριστά τα μαλλιά της.

Beverley-Lateo

Τέλος η δισεκατομμυριούχος Beverley Lateo από την Ιταλία που εμπιστεύεται τον Stuart Philips. Για ένα μασάζ και ένα κούρεμα από τα χέρια του hairstylist  από το Λονδίνο, πληρώνει 16.000$!

(1906)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr