Απόκριες 2019: Οι 10 κορυφαίες ελληνικές πόλεις για το φετινό καρναβάλι

Αυτές τις Απόκριες θέλετε να αποδράσετε αλλά δεν ξέρετε που; Το HappyTraveller είναι εδώ για εσάς. Ταξιδέψαμε, απολαύσαμε και σας παρουσιάζουμε τις 10 κορυφαίες ελληνικές πόλεις για το φετινό καρναβάλι.

Οι ελληνικές πόλεις γιορτάζουν τις απόκριες έντονα και με μεγάλες γιορτές. Υπάρχουν οι πασίγνωστες όπως η Πάτρα, η Ξάνθη και το Ρέθυμνο, όμως υπάρχουν κι άλλες. Πάμε να τις απολαύσουμε την αποκριάτικη λίστα μας!

karnavali

1. Πάτρα
Πατρινό καρναβάλι για πάντα! Η φράση από μόνη της τα λέει όλα. Χορός, γλέντι, στολές, παρελάσεις και καλή διάθεση είναι κάποια από αυτά που έχουν καθορίσει την Πάτρα ως την κορυφαία πόλη του καρναβαλιού για την Ελλάδα.

2. Ξάνθη
Ξάνθη! Μιλάμε για το μεγαλύτερο καρναβάλι της Βόρειας Ελλάδας και δίκαια ένα από τα πιο γνωστά. Στην Ξάνθη γίνονται ξέφρενα γλέντια, παρελάσεις και όλοι περνούν υπέροχα κατά τη διάρκεια των Απόκρεων.

3. Ρέθυμνο
Το Ρεθυμνιώτικο καρναβάλι Έχει κλείσει ήδη 100 χρόνια και σίγουρα έχει μπει στις καρδιές πολλών καρναβαλιστών. Εκδηλώσεις γίνονται κυρίως στο κέντρο της πόλης, αλλά πολύ πιθανό είναι να συναντήσεις έθιμα και παιχνίδια.

Η συνέχεια στο HappyTraveller.Gr  (1108)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr