Το απολιθωμένο δάσος στο Σίγρι της Λέσβου

IMG_0435

Το απολιθωμένο δάσος στο Σίγρι της Λέσβου είναι ένα μέρος εξαιρετικού ενδιαφέροντος, που πρέπει να επισκεφθείς σίγουρα, αν επιλέξεις την Λέσβο ως ορμητήριο για τις διακοπές σου. Οι γνώσεις που παίρνεις από το Μουσείο του απολιθωμένου δάσους, είναι πολύπλευρες και πολύτιμες.

DCIM100GOPROG0674915.

Το Απολιθωμένο δάσος της Λέσβου, είναι ένα από τα δύο μεγαλύτερα απολιθωμένα δάση στον κόσμο. Είναι διατηρητέο μνημείο της φύσης από το 1985. Τα πάρκα που μπορεί να επισκεφθεί κάποιος είναι το Πάρκο Απολιθωμένου Δάσους, το Πάρκο Σιγρίου, το Πάρκο Πλάκας και το Πάρκο στη νησί Νισιώπη. Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου βρίσκεται στο Σίγρι και ιδρύθηκε το 1994, στο δυτικό άκρο της Λέσβου.

IMG_0428

Αν έχεις και εσύ επισκεφθεί το απολιθωμένο δάσος της πανέμορφης Λέσβου, πες μας με ένα σχόλιο πως σου φάνηκε.

IMG_0433

  (1871)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr