Γνώρισε καλύτερα την Μπανγκόκ από ψηλά με ένα βίντεο που κόβει την ανάσα | Ταϊλάνδη

thailand bangkok (2)

Η Μπανγκόκ είναι μια κλασσική μεγαλούπολη και η πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης. Κατά την επίσκεψή  μας εκεί, εκτός από πλούσιο φωτογραφικό υλικό κάναμε και drone. Ο Ευτύχης πάλι πέταξε στους ουρανούς και εγώ σας επισυνάπτω ακριβώς από κάτω το βίντεο για να το απολαύσετε.

(1386)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr