Το ξεχωριστό Event με την CollaZen και τον Νίκο Παπαδάκη στο Box Pharmacy

box pharmacy2 copy

Εχθές, Τετάρτη 15/6 στις 6:30μμ στο αγαπημένο μας Φαρμακείο Box Pharmacy στην Κατσιμίδη 68, έλαβε χώρα το ξεχωριστό Event με την CollaZen και καλεσμένο τον Νίκο Παπαδάκη. Η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη και το φαρμακείο ήταν στο κέντρο της προσοχής μας. Δυστυχώς εμείς από το BeautyStars.gr δεν καταφέραμε να πάμε, αλλά επικροτούμε πάντα τέτοιες κινήσεις από καταστήματα με τον έναν ή τον άλλο τρόπο.

Ας ελπίσουμε να γίνονται περισσότερα τέτοια event σε καταστήματα της Θεσσαλονίκης καθώς είναι πάντα μια ευκαιρία  να μάθουμε καλύτερα και από ειδήμονες νέα προϊόντα και παράλληλα να γνωρίσουμε ανθρώπους που εκτιμάμε όπως ο Νίκος Παπαδάκης.

Μπράβο Box Pharmacy και υποσχόμαστε πως την επόμενη φορά θα είμαστε και εμείς εκεί! :)

box pharmacy

Οι φωτογραφίες ανήκουν στο Box Pharmacy και το Facebook page τους.

(1279)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr