Η Βουδαπέστη τη μέρα

budapest hungary travel 2016 beautystarsgr (3)

Το να βλέπεις την Βουδαπέστη χιονισμένη είναι πάντα κάτι το μοναδικό. Η πόλη αυτή έχει ούτως ή άλλως κάτι το φανταστικό που αναδεικνύεται εξαιρετικά με σύμμαχο το χιόνι. Η πολιτεία φροντίζει να υπάρχει ασφάλεια στους δρόμους και δεν κινδυνεύει κανείς -όσο χιονίζει αλλά και μετά- είτε περπατάει με τα πόδια αλλά είτε είναι με το αμάξι. Για αυτό οι δρόμοι είναι πάντα ανοιχτοί και αποφεύγονται ατυχήματα.

budapest hungary travel 2016 beautystarsgr (12)

Ξεκινήσαμε την βόλτα μας με τα αγαπημένα μας hop on hop off λεωφορεία, τα οποία πήραμε από κεντρικό σημείο της πόλης, πολύ κοντά από εκεί που μένουμε. Τα Big Bus -που υπάρχουν σε πολλές πόλεις του κόσμου- μας βοηθούν να μάθουμε καλύτερα την πόλη, τους δρόμους και τα αξιοθέατά της.

budapest hungary travel 2016 beautystarsgr (17)

Η Βουδαπέστη διαθέτει ενδιαφέροντα κτήρια, μεγάλους δρόμους και επιβλητική αύρα. Είμαι σίγουρη πως θα λατρέψεις τις βόλτες σε αυτή την πόλη είτε είναι χιονισμένη, είτε όχι. Λεπτομέρειες για αξιοθέατα και μαγαζιά θα σας δώσω στο ολοκληρωμένο post που θα γίνει για την πόλη. Μέχρι τότε γράψτε μου αν έχετε πάει Βουδαπέστη και πως σας φάνηκε. Αν δεν έχετε πάει, θέλω να μου πείτε πως σας φαίνεται μέσα από τα μάτια του beautystars.gr και αν θα την επισκεπτόσασταν ποτέ.

budapest hungary travel 2016 beautystarsgr (1413)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr