Από Θεσσαλονίκη στην Βουδαπέστη με Airtickets.gr & Wizzair

wizzair budapest

Και ναιιιιιιιιιι, το ταξίδι ξεκινάει για ακόμη μια φορά και είναι χαρούμενο και τρελαμένο. Αφού κλείσαμε τα εισιτήριά μας με την airtickets.gr, από εκεί και πέρα ήταν όλα πολύ εύκολα. Πετάξαμε με WizzAir και είχαμε priority μόνο με περίπου 2 ευρώ το άτομο.Πίστεψέ με γλιτώνεις πολύ ταλαιπωρία αν έχεις priority και δεν χρειάζεται να περιμένεις στην ουρά. Ειδικά αν ταξιδεύεις συχνά, αυτό θα σε σώσει.  Το ταξίδι ήταν πολύ άνετο και ωραίο. 

wizzair budapest (2)

Το ταξίδι Θεσσαλονίκη – Βουδαπέστη

Μπορεί στην WizzAir να μην βρεις τις “ανέσεις” που έχουν άλλες εταιρίες όμως είναι μια καλή, οικονομική εταιρία που μπορεί να σε μεταφέρει στον προορισμό σου με ασφάλεια.

wizzair budapest (4)wizzair budapest (5)

Βγάζοντας φωτογραφίες (για να κρατήσουμε τις αναμνήσεις) και κάνοντας σχέδια για το τι θα κάνουμε και τι θα δούμε στην Βουδαπέστη πέρασε η ώρα. Έτσι το αεροπλάνο άρχισε να “κατηφορίζει” για προσγείωση και εμείς αρχίσαμε να ετοιμαζόμαστε.

wizzair budapest (6)

Άφιξη στο Αεροδρόμιο της Βουδαπέστης

budapest travel blog (2)

Φτάνοντας στο αεροδρόμιο της Βουδαπέστης το κρύο ήταν αισθητό, αλλά ευτυχώς εμείς ήμασταν έτοιμοι για αυτό το κρύο. Παράλληλα πήγαμε  να πάρουμε το αμάξι αλλά και κάποια χρήματα για να καλύψουμε τα πρώτα έξοδα. Τα 10.000 forint Ουγγαρίας είναι περίπου 30 ευρώ. 

budapest travel blog

Οι βαλίτσες που βλέπεις εδώ πιο κάτω ταξιδεύουν για πρώτη φορά. Είναι τα καινούρια μου μωρά και από εδώ και πέρα θα ταξιδεύουν μαζί μας σε κάθε ταξίδι.

budapest travel blog (3)

Το ξενοδοχείο μας : Park Residence

budapest travel blog   park residencec (8)

Ακριβώς μετά το αεροδρόμιο κατευθυνθήκαμε προς το ξενοδοχείο μας το οποίο ήταν ακόμη καλύτερο από ότι το περιμέναμε. Θα σου μιλήσω αναλυτικά για αυτό σε επόμενο ποστ όμως είναι αρκετό να σου πω πως το δωμάτιό μας είναι σαν διαμέρισμα. Και μάλιστα κουκλίστικο! Το όνομα του ξενοδοχείου Park Residence και περισσότερες πληροφορίες σύντομα στο BeautyStars.gr .

budapest travel blog  park residence(7)

 

Χάσιμο στους δρόμους της πόλης

budapest travel blog (4)

Στην Βουδαπέστη έχω ξαναέρθει αλλά έχω μια πρωτόγνωρη μανία να την ξαναερευνήσω. Πρέπει να φταίει το γεγονός ότι την προηγούμενη φορά είχαμε περάσει καταπληκτικά. Οι αναμνήσεις που έχω από την Ουγγαρία είναι εκπληκτικές… για αυτό λέω να ξεχυθώ στους δρόμους της πόλης και να δημιουργήσω άλλες τόσες. Τι λες; Θα έρθεις μαζί μου; 

budapest travel blog (5) budapest travel blog (6)

  (2362)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr