Ίος: το κυκλαδίτικο νησί που θα σε κερδίσει

ios celestyal cruises 2016 (8)

Ίος! Το νησί των αντιθέσεων και της απλότητας! Η εξαιρετική νυχτερινή ζωή από την μια και η παραδοσιακή αύρα του νησιού από την άλλη, έλκει στην Ίο διαφορετικών ηλικιών κόσμο και αυτό την κάνει ιδανική για τον καθένα. Η Ίος ήταν γνωστή και ως η Ίμπιζα της ανατολικής μεσογείου και φυσικά αυτό λέει πολλά! Το νησί αυτό, πήρε το όνομά του από τα “ία” που στην αρχαιότητα σήμαινε λουλούδια.

Εμείς κατά την τελευταία επίσκεψή μας στην Ίο απολαύσαμε τα στενά σοκάκια της, τις νησιώτικες ομορφιές της αλλά και τις εξαιρετικές της γεύσεις. Πιστεύω φυσικά πως σε κάθε ελληνικό νησί κρύβεται και ένας μικρός θησαυρός, απλά πρέπει να είσαι έτοιμος να τον ανακαλύψεις. Μια από τις πιο όμορφες παραλίες της είναι το Πικρό Νερό. Το όνομα της παραλίας της προέρχεται από το πικρό νερό που διαθέτει το πηγάδι που βρίσκεται εκεί.

ios celestyal cruises 2016 (2) ios celestyal cruises 2016 (3) ios celestyal cruises 2016 (4) ios celestyal cruises 2016 (7)

(1783)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr