Κως: Το νησί του πατέρα της Ιατρικής Ιπποκράτη

KOS1

Κως! Άκρως ιστορική αφού κατοικείται από το 3.000 και π.Χ. και πολύ εύφορη αφού μπορούσε να θρέψει πάνω 200.000 σύμφωνα με τον Όμηρο. Η ιστορία βέβαια ήταν αρκετά γενναιόδωρη με την Κω αφού είναι η γενέτειρα του πατέρα της Ιατρικής Ιπποκράτη. Το επίσης αξιοσημείωτο στοιχείο που χαρακτηρίζει το νησί είναι οι ποδηλατόδρομοι. Γι αυτό η Κως χαρακτηρίζεται και ως το νησί του ποδηλάτου.

kos celestyal cruises 2016 (4)

Η επίσκεψη στην Κω είναι πάντα μια καινούρια εμπειρία, ακόμη και τώρα, παρά τις δύσκολες στιγμές που διανύει με το μεταναστευτικό. Όλα τα ελληνικά νησιά που επλήγησαν άλλωστε από το συγκεκριμένο θέμα, έχουν έναν εξαιρετικό τρόπο να βοηθούν τον εαυτό τους -αφού φυσικά κανείς άλλος δεν πρόκειται να το κάνει-. Παρόλα ταύτα όπως σου είπα και προηγουμένως η Κως είναι ένα εξαιρετικό ελληνικό νησί κυρίως για τις καταγάλανες θάλασσες αλλά και την αρχοντιά που αποπνέει!

kos celestyal cruises 2016 (2)kos celestyal cruises 2016 (5) kos celestyal cruises 2016 (6) kos celestyal cruises 2016 (8) kos celestyal cruises 2016 (10) kos celestyal cruises 2016 (16) kos celestyal cruises 2016 (17)

Έχω αρχίσει να συνειδητοποιώ πως η κρουαζιέρα μας  (Celestyal Cruises) σιγά σιγά τελειώνει και πως θα μου είναι πολύ δύσκολο να το δεχθώ. Προς το παρόν ζω την κάθε στιγμή μου στο πλοίο και τις μοιράζομαι μαζί σου. Μας έχουν μείνει ακόμη Ίος και Σαντορίνη. Θα σε ενημερώνω φυσικά για όλα μέσω του BeautyStars.gr.

kos celestyal cruises 2016

(1779)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr