Κουσάντασι: Το νησί των πουλιών

kusadasi celestyal crystal celestyal cruises 2016

Το Κουσάντασι που βρίσκεται απέναντι ακριβώς από την Σάμο, είναι ένα πολύ δημοφιλές και κοσμοπολίτικο παραθαλάσσιο τουριστικό θέρετρο. Το μέρος είδε τον τουρισμό του να εκτοξεύεται λόγω της Εφέσου που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση. Η πόλη βρίσκεται κοντά και στην πανέμορφη Σμύρνη, την οποία πάντα λατρεύω να επισκέπτομαι.

Το όνομα “Kusadasi” σημαίνει “Το νησί των πουλιών” και οφείλεται στο σχήμα της χερσονήσου που μοιάζει με κεφάλι πουλιού. Παλιά η πόλη λεγόταν Νεάπολις. Στο μεγάλο λιμάνι του Κουσάντασι δένουν μεγάλα πλοία και κρουαζιερόπλοια όπως και το Celestyal Cruises με το οποίο ταξιδεύουμε εμείς συνήθως.

kusadasi celestyal crystal celestyal cruises 2016 (8)kusadasi celestyal crystal celestyal cruises 2016 (7)kusadasi celestyal crystal celestyal cruises 2016 (2)

Αυτή ήταν η δεύτερη στάση της Κρουαζιέρας μας, Ειδυλλιακό Αιγαίο! Αν θέλεις να δεις την χθεσινή, της Μυκόνου δες εδώ. Μην ξεχάσεις να μου πεις στα σχόλια αν έχεις ταξιδέψει και εσύ με κρουαζιερόπλοιο.

kusadasi celestyal crystal celestyal cruises 2016 (3)

(1645)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr