Μήλος, η ήρεμη δύναμη

IMG_0349

Μήλος η πανέμορφη! Λέγεται ότι το όνομά του νησιού, προέρχεται από τη λέξη “βήλος” που εξελίχθηκε σε “μήλος” και σήμαινε “‘πρόβατο”. Η Μήλος έχει σχήμα πετάλου και κατοικείται από τους προϊστορικούς χρόνους. Το γνωστό άγαλμα της Αφροδίτης της Μήλου το οποίο σήμερα βρίσκεται στο μουσείο του Λούβρου, κατάγεται από το νησί.

Το νησί αυτό είναι από τα πιο όμορφα που μπορείς να επισκεφθείς αν σου αρέσουν οι ήρεμες διακοπές! Το Σαρακήνικο και το Κλέφτικο, Η Πλάκα και οι κατακόμβες είναι από τα πιο γνωστά και όμορφα μέρη της Μήλου.

IMG_0113 IMG_0115 IMG_0133 IMG_0179 IMG_0191 IMG_0532 IMG_9524 IMG_9575

Είναι απίστευτο το πόσα πράγματα έχω δει μόνο σε μια κρουαζιέρα και ακόμη δεν έχει καν τελειώσει. Και παρακαλάω να μην τελειώσει, εδώ που τα λέμε, αφού είναι μια μοναδική εμπειρία. Η Celestyal Cruises ξέρει πως να κάνει την εμπειρία σου, μοναδική!

IMG_9905

(1807)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr