Μύκονος, η κοσμοπολίτικη!

Mykonos Celestyal Cruises (5)

Μύκονος το πιο κοσμοπολίτικο νησί των Κυκλάδων και ο λόγος για να ξεσαλώσεις χωρίς περιορισμούς. Το νησί φημίζεται για την ξέφρενη νυχτερινή ζωή του αλλά και για τις παραλίες του, όπου συχνά πυκνά θα συναντήσεις διάφορους celebrity. Η επίσκεψη στο νησί των ανέμων δεν μπορεί παρά να σε μαγέψει, αφού στην πραγματικότητα η Μύκονος δεν είναι μόνο μέρος για χορούς και καλοπέραση αλλά ένα φανταστικό μέρος για διακοπές κάθε είδους.

Ένα από τα μέρη που λατρεύω -εγώ και άλλοι χίλιοι- στη Μύκονο είναι βέβαια το μέρος με τους ανεμόμυλους. Ναι, ναι αυτό εννοώ! Δίπλα ακριβώς από το αγαπημένο μου Louis Hotel ξενοδοχείο, με την άψογη θέα! Εκεί μπορείς να απολαύσεις το πιο όμορφο ηλιοβασίλεμα του νησιού! Ένα δεύτερο σημείο, είναι λίγο πιο κάτω, στην Μικρή Βενετία! Εκεί θα δεις πάρα πολλούς τουρίστες να μαζεύονται για να απολαύσουν τον ήλιο να φιλάει γλυκά τη θάλασσα τις απογευματινές ώρες.

Αυτή μας η επίσκεψη είχε κάτι το μαγικό. Πρέπει να φταίει η Celestyal Cruises που ξέρει πως να σε μαγεύει. Πρέπει να φταίει και το νησί, που ομολογουμένως μου έχει πάρει τα μυαλά! Αυτή τη φορά η επίσκεψή μας στην Μύκονο ήταν ακόμη πιο ιδιαίτερη, χάρη στην “χρυσή ώρα” του ηλιοβασιλέματος που πετύχαμε. Εκεί ανακάλυψα ένα ζευγάρι, το οποίο φωτογράφισα γιατί η αγκαλιά τους ήταν ότι πιο όμορφο είδα. Η φωτογραφία είναι η πρώτη!

Celestyal Cruises Mykonos (17)Celestyal Cruises Mykonos (15)Mykonos Celestyal Cruises (2)Celestyal Cruises Mykonos (11) Mykonos Celestyal Cruises (3) Mykonos Celestyal Cruises (4)Mykonos Celestyal Cruises (6)Mykonos Celestyal Cruises (9) Mykonos Celestyal Cruises (11) Mykonos Celestyal Cruises (13) Mykonos Celestyal Cruises (14) Mykonos Celestyal Cruises (15) Mykonos Celestyal Cruises

(1656)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr