Σάμος, η αρχοντική!

samos

Πανέμορφη και επιβλητική Σάμος! Κάνει κάθε επισκέπτη της να τα χάνει με τις ομορφιές της. Μπορεί να έχω έρθει αρκετές φορές στη Σάμο, όμως κάθε φορά ανακαλύπτω κάτι που με κάνει να την καψουρεύομαι ξανά και ξανά. Τώρα που το ξανασκέφτομαι στη Σάμο έρχομαι κάθε καλοκαίρι τα τελευταία τρία χρόνια. Κάθε ένα από αυτά τα καλοκαίρια βρήκα και έναν λόγο για να ξαναέρθω.

Από τη Σάμο κατάγονται ίσως τρεις από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους της αρχαίας ιστορίας. Ο Πυθαγόρας, ο φιλόσοφος Επίκουρος και ο αστρονόμος Αρίσταρχος. Σε αυτήν μπορείς να θαυμάσεις και το εξαιρετικής ομορφιάς Ήραιο που εγώ προσωπικά ερωτεύτηκα. Ένα σημείο όμως που δεν θα ξεχάσω ποτέ μα ποτέ, είναι το Κοκκάρι! Και εντάξει δεν λέω, είναι πανέμορφο μέρος το Κοκκάρι και μπορεί το πρακτορείο Best European Destinations να ξεχώρισε το Κοκκάρι της Σάμου, για την 3η θέση της λίστας του με τα «διαμάντια» της Ευρώπης για το 2016, αλλά εγώ για άλλο λόγο το ερωτεύτηκα! Βλέπεις στο Aelio βρήκα ένα από τα πιο όμορφα μαγαζιά που συνάντησα ποτέ μου. Μπορείς να μάθεις τα πάντα για το Aelio εδώ.

(1491)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr