Σύρος, η εντυπωσιακή

siros celestyal cruises 2016 (6)

Το εντυπωσιακό στολίδι της Κυκλάδων! Η μοναδική και πανέμορφη Σύρος! Το όνομα του νησιού προέρχεται από τη λέξη Ουσύρα που σημαίνει ευτυχής, ενώ σύμφωνα με μια άλλη εκδοχή, προέρχεται από το Συρ που σημαίνει βράχος. Ο Όμηρος την ονομάζει “Συρίη”. Η Σύρος προσφέρεται για κάθε είδους διακοπές και αυτό που θα σε κάνει να την ερωτευτείς πολλάκις, είναι η ομορφιά της Ερμούπολης.

Ο Μάρκος Βαμβακάρης που είναι ένας από τους Πατριάρχες του Νεοελληνικού Πολιτισμού, γεννήθηκε στην πανέμορφη Σύρο. Η πιο σημαντική του κληρονομιά του σε εμάς είναι φυσικά η Φραγκοσυριανή.

siros celestyal cruises 2016 (2) siros celestyal cruises 2016

ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ

Η κρουαζιέρα για σήμερα είχε δύο στάσεις. Σταματήσαμε πρώτα στην Αθήνα και έπειτα αναχωρήσαμε για Σύρο! Κάναμε αρκετές βόλτες στο λιμάνι της Σύρου και μετά λύπης μας ανακαλύψαμε πως έλειπε από εκεί το άγαλμα του Ερμή. Ελπίζουμε πως ίσως να το έχουν πάρει για συντήρηση και σύντομα θα το επιστέψουν.

siros celestyal cruises 2016 (7)

Σε αυτή την στάση του Celestyal Crystal, του αγαπημένου μας κρουαζιερόπλοιου βολτάραμε ασύστολα! Όταν επιστρέψαμε στο πλοίο, φάγαμε και πήγαμε για διασκέδαση στα νυχτερινά μαγαζιά του πλοίου.

siros celestyal cruises 2016 (9) siros celestyal cruises 2016 (10)

(1532)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr