Γιατί πρέπει να πας στην Κεντρική Αγορά της Βουδαπέστης (Ουγγαρία)

budapest hungary travel 2016 beautystarsgr (39)

Δεν σου προτείνω απλώς να πας στην Κεντρική αγορά της Βουδαπέστης, στο επιβάλλω. Είμαι σίγουρη πως μετά από αυτή την επιβολή θα με ευχαριστείς τα μάλα. Η κεντρική αγορά της πόλης βρίσκεται αρκετά κεντρικά και είναι ένα από τα καλύτερα μέρη για να επισκεφθείς.  Εκεί μπορείς να απολαύσεις το κτίριο που είναι χτισμένο από τον 17ο αιώνα και να δεις την μεγαλύτερη εσωτερική αγορά της Βουδαπέστης. Άκρως προσεγμένη, καθαρή και όμορφη η αγορά αυτή -εκτός από τουριστικής άποψης- έχει πολύ ενδιαφέρον να την επισκεφθείς.

budapest 2016 beautystarsgr (8)

Οι δρόμοι εντός της αγοράς και τα μαγαζιά της διαθέτουν τα πάντα και σε κρατούν αρκετή ώρα εκεί. Μπορείς να ανακαλύψεις μικρούς τοπικούς διατροφικούς θησαυρούς, σουβενίρ και δώρα για τους φίλους σου σε φυσιολογικές τιμές.

budapest 2016 beautystarsgr (9)

Τα τραμ 2,47 και 49 σε πηγαίνουν στην αγορά της Βουδαπέστης.

budapest 2016 beautystarsgr (10)

Μπορείς να αγοράσεις αναμνηστικά με το logo της Βουδαπέστης ή μια Ουγγρική τοπική κούκλα. Όλα είναι καλοφτιαγμένα και καλής ποιότητας σε αντίθεση με την πληθώρα τουριστικών μαγαζιών στην πόλη.

budapest 2016 beautystarsgr (11)

Επίσης στην κεντρική αγορά έχει και φαγητό. Εμείς δοκιμάσαμε ένα σούπερ φαγώσιμο το οποίο ήταν απ’ έξω κρουασάν, εντός του είχε τυρί κρέμα και λίγο τριμμένο τυρί στο πλάι. Μιλάμε όνειρο. Να το δοκιμάσεις αν το πετύχεις. Θα το λατρέψεις. Στο υπόσχομαι!

budapest 2016 beautystarsgr (14)

Ποτέ μου δεν κατάλαβα γιατί πωλούν μπάμπουσκες στην Ουγγαρία. Οι μπάμπουσκες δεν είναι ρωσίδες; Χαχα, τέλος πάντων σημασία έχει ότι η κεντρική αγορά είναι ένα διαμάντι που πρέπει να εξευρευνήσεις αν βρεθείς στην Βουδαπέστη το δίχως άλλο.

budapest 2016 beautystarsgr (12)

Εσύ έχεις πάει στην Βουδαπέστη; Στην αγορά μπήκες; Αν είδες μπάμπουσκες και ξέρεις γιατί τις έχουν στην Ουγγαρία πες μου με ένα comment. Κοντεύω να σκάσω! :P

budapest 2016 beautystarsgr (13) (5023)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr