Οκτώβριος: Ο μήνας κατά του Καρκίνου #challengeaccepted

14232512_1072037582850568_8208475176199331081_n

Εδώ έχουμε ένα θέμα. Τον καρκίνο του μαστού. Αντί να εστιάσουμε στο θέμα αυτό καθεαυτό και την λύση του.. που είναι φυσικά η εξέταση και η πρόληψη, ασχολούμαστε με ασπρόμαυρες φωτογραφίες και την ευτελή διάθεση αυτοπροβολής του κάθε ατόμου.

Οι εγωιστές άνθρωποι πάντα θα υπάρχουν. Και από ότι φαίνεται δυστυχώς και ο καρκίνος πάντα θα υπάρχει αν συνεχίσουμε έτσι. Για αυτό ας αρκεστούμε στην προώθηση της εξέτασης, της πρόληψης και της προσοχής του γυναικείου σώματος σε όλες του της εκφάνσεις και ας αφήσουμε τις κρίσεις ανθρώπων και την αρνητική ενέργεια εν γένει.

Το θέμα είναι η αποφυγή και η λύση του καρκίνου. Όχι το πόσες ασπρόμαυρες selfie βγήκαν. Το θέμα είναι να αρχίσει ο άνθρωπος να ενδιαφέρεται για τον εαυτό του κάνοντας μια εξέταση και όχι κρίνοντας τους άλλους. Το αν είναι λάθος οι ασπρόμαυρες φωτογραφίες, θα το κρίνουν οι ίδιοι οι φωτογραφιζόμενοι και όχι εμείς. Δεν μας αφορά άλλωστε.

Kαι εν τέλει ευτυχώς που υπάρχουν άτομα σαν την Βασιλική Τιμοθεάτου  που βγάζουν την γλώσσα στον καρκίνο και πολεμούν σαν θηρία. Και ευτυχώς που αυτοί οι άνθρωποι μας αποδεικνύουν πως τίποτα δεν είναι ανίκητο και όλα αλλάζουν προς το καλό, όταν έχεις το καλό μέσα σου.

Πηγαίνετε για εξετάσεις.
Συμβουλευτείτε γιατρούς.
Μην αμελείτε το σώμα σας.
Μην αμελείτε την ζωή σας.
#challengeaccepted #Νίκησε_τον_Καρκίνο

(1147)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr