Το Κολοσσαίο την ημέρα | Ρώμη, Ιταλία

colosseo rome beautystarsgr italy (17)

Το Κολοσσαίο είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά και χαρακτηριστικά αξιοθέατα της Ρώμης. Δεν θα μπορούσα να μην το επισκεφθώ και την ημέρα αλλά και τη νύχτα. Σε αυτό το ποστ σου έχω πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την επίσκεψή μας στο Κολοσσαίο ενώ στο άλλο ποστ -αυτό που θα βρεις λίγο πιο κάτω- υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το δημιούργημα.

Κοντά στο Κολοσσαίο θα βρεις τις δυο γνωστές καμάρες αλλά και τα αρχαία που βρίσκονται λίγο πιο κάτω. Για να πας στα αρχαία θα χρειαστείς εισιτήριο.

colosseo rome beautystarsgr italy (2)colosseo rome beautystarsgr italy (19)

Αν θέλεις μάθεις κι άλλα πράγματα για το Κολοσσαίο μπορείς να το μάθεις σε άλλο μας ποστ εδώ.

colosseo rome beautystarsgr italy (3)colosseo rome beautystarsgr italy (18) colosseo rome beautystarsgr italy (4) colosseo rome beautystarsgr italy (5)colosseo rome beautystarsgr italy (10) colosseo rome beautystarsgr italy (6)colosseo rome beautystarsgr italy (9)colosseo rome beautystarsgr italy (8)colosseo rome beautystarsgr italy (11) colosseo rome beautystarsgr italy (12) colosseo rome beautystarsgr italy (13) colosseo rome beautystarsgr italy (14) colosseo rome beautystarsgr italy (15)  colosseo rome beautystarsgr italy (20)colosseo rome beautystarsgr italy (16) colosseo rome beautystarsgr italy (21) colosseo rome beautystarsgr italy (22) colosseo rome beautystarsgr italy (1475)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr