Εσύ ξέρεις να απλώνεις σωστά το concealer σου;

how to properly apply concealer copy
Και ποια δεν έκανε λάθος στο άπλωμα του concealer; Μα τι αδικία! Κανείς δεν μας έδειξε πως μπαίνει σωστά το ρημάδι το concealer και εμείς αντιγράψαμε τον λάθος τρόπο. Οι περισσότερες γυναίκες απλώνουν το concealer κυκλικά φαντάζομαι και εσύ. Παρόλα αυτά ο σωστός τρόπος για να απλώσεις το προϊόν αυτό είναι να τριγωνικά με φορά προς τα κάτω όπως στις φωτογραφίες που θα βρεις στο post. Αν το έχεις ξανακούσει και το δοκίμασες είμαι σίγουρη πως δεν έχεις αλλάξει τακτική. Αν δεν το γνώριζες καν δοκίμασέ τωρα!
beautystarsgr

(3007)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr