Αποκλειστική Συνέντευξη με τον σχεδιαστή μόδας Demi Araniadi για το Beautystars.gr

Αποκλειστική Συνέντευξη με τον σχεδιαστή μόδας Demis Araniadis για το Beautystars.gr

O Ντέμης Αρανιάδης είναι σχεδιαστής μόδας και μάλιστα με έδρα του την Θεσσαλονίκη. Τελικά μάλλον δεν είναι μύθος πως όλα τα ταλέντα ξεκινούν από Θεσσαλονίκη. Ο Ντέμης λοιπόν είναι ένας  φιλόδοξος σχεδιαστής μόδας που κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα στο χώρο που όλες οι γυναίκες αγαπάμε. Έχοντας πάντα μέσα του καλλιτεχνική φλέβα όπως ο ίδιος μας εξηγεί ακολούθησε τον δρόμο της μόδας θέλοντας να χαράξει και αυτός την δική του πορεία σε αυτόν. Διάβασε την συνέντευξη που του πήραμε αποκλειστικά για τους αναγνώστες του Beautystars.gr και μάθε και εσύ τα μικρά μυστικά της μόδας αλλά και της ζωής του ταλαντούχου σχεδιαστή μόδας.

1. Είσαι Θεσσαλονικιός και πραγματικά καταλαβαίνουμε από που πηγάζει το ταλέντο σου αλλά πες μας λίγο πως ξεκίνησε ο έρωτάς σου με τον χώρο της μόδας;

Μεγάλωσα σε ένα περιβάλλον που είχε σχέση άμεσα με την μόδα,ανάμεσα σε ραπτικά και κεντήματα νυφικών μιας και η μητέρα μου ήταν κεντήτρια νυφικών και βραδυνών φορεμάτων και ο παππούς μου ήταν ράφτης παπουτσιών.Κατά συνέπεια απο μικρή ηλικία ήθελα να εκφράσω την έμφυτη καλλιτεχνική μου τάση,στα 7 πειραματίστηκα να δημιουργήσω την πρώτη μου φούστα απο χαρτοπετσέτα σε μικρογραφία και σιγά σιγά αγάπησα τον χώρο της μόδας.Καθώς μεγάλωνα, αυτή μου η επιθυμία να δημιουργήσω και να ασχοληθω σε αυτόν τον χώρο ολοένα και μεγάλωνε κι αυτή, και έτσι στην ηλικία την 18 χρόνων σπόυδασα Ύφασμα/Ενδυση στις σχολές Ο.Α.Ε.Δ.

2. Πως θα μπορούσες να περιγράψεις την σχέση που έχεις με τη μόδα;

Χμμμμ, θα την περιέγραφα ως τρόπο ζωής. Είναι ένα κομμάτι της ζωής μου πολύ δυνατό. Ένας έρωτας που δεν πρόκειται να σβήσει.

Αποκλειστική Συνέντευξη με τον σχεδιαστή μόδας Demis Araniadis για το Beautystars.gr 3. Ποιο είναι το μεγαλύτερο επαγγελματικό σου όνειρο;

Τα μεγαλύτερα επαγγελματικά μου όνειρα είναι να καταφέρω να προωθήσω τη δουλειά μου στο εξωτερικό.

4. Είσαι ευχαριστημένος από τη μόδα στην Ελλάδα;

Ναι και όχι. Έχουμε αρχίσει σιγά σιγά να δημιουργούμε μόδα αλλά ακόμη υπάρχει η σιγουριά από την αντιγραφή από το εξωτερικό και αυτό το θεωρώ μεγάλο λάθος από έλληνες δημιουργούς και εταιρίες.

5. Τι προσέχεις πρώτα σε μια γυναίκα;

Το πρώτο πράγμα που παρατηρώ σε μια γυναίκα είναι το στυλ της και πόσο μπορεί να είναι καλοντυμένη και σέξυ χωρίς να είναι προκλητική.

6. Τι πρέπει να αποφεύγει μια γυναίκα για να μην την κυνηγάει το fashion police; Τι πιστεύεις πως κάνουν το 2013 οι γυναίκες και αντί να φαίνονται ομορφότερες δείχνουν κακόγουστες.

Το λάθος που κάνουν οι γυναίκες σήμερα είναι πως προσπαθούν η μια να αντιγράψει την άλλη. Δεν μπορούν να καταλάβουν πως όλα τα ρούχα δεν πάνε σε όλες τις γυναίκες και προσπαθούν να είναι στη μόδα αλλά δεν καταλαβαίνουν πως με ένα ρούχο που δεν τους πάει καταφέρνουν να είναι κακόγουστες.

Αποκλειστική Συνέντευξη με τον σχεδιαστή μόδας Demis Araniadis για το Beautystars.gr

7. Ποια η γνώμη σου για τα πολύ αδύνατα μοντέλα και πόσο θεωρείς πως αυτό βοηθάει/δεν βοηθάει στην παραγωγή σωστών προτύπων για τα νέα κορίτσια;

Θεωρώ πως μια γυναίκα πρέπει να έχει και τα πιασίματά της. Το πολύ αδύνατο είναι άσχημο. Ως σχεδιαστής εγώ προτιμώ μοντέλα με πιασίματα για να μπορέσω να περάσω στον κόσμο πως δεν χρειάζεται να προσπαθούν να είναι τόσο αδύνατες αλλά να είναι κανονικές όπως πρέπει να είναι τα πρότυπα.

8. Τι νέο ετοιμάζεις και τι όμορφο να περιμένουμε από τον Demi;

Ετοιμάζω μια νέα συνεργασία με ένα καινούριο ατελιέ της Θεσσαλονίκης που θα μπορούν να βρουν νυφικά σχεδιασμένα από εμένα.

9. Τι θα συμβούλευες στυλιστικά την Ελληνίδα έτσι ώστε να είναι in τον χειμώνα 2013-2014;

Θα συμβούλευα την Ελληνίδα να μπορεί να ξεχωρίζει σε κάθε της εμφάνιση. Να προτιμάει ρούχα που να της αναδεικνύουν την θηλυκότητα.

Αποκλειστική Συνέντευξη με τον σχεδιαστή μόδας Demis Araniadis για το Beautystars.gr

10. Πες μου τη γνώμη σου για το BeautyStars.gr αλλά και μια τελευταία προτροπή προς τους αναγνώστες μας.

Το Beautystars.gr είναι μια ξεχωριστή σελίδα που μπορούν να ενημερώνονται οι αναγνώστες για την ομορφιά και τη μόδα.

Αποκλειστική Συνέντευξη με τον σχεδιαστή μόδας Demis Araniadis για το Beautystars.gr

(2739)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

2 comments

  1. Ωραία συνέντευξη, Ηλέκτρα μου!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr