Νοιώθεις ότι δεν είσαι αρκετά εμφανίσιμος; Έχω καλά Νέα!

justbeyou-

Καμιά φορά εκεί που δεν το περιμένεις έρχονται μπροστά σου τα πιο όμορφα μηνύματα. Και εκεί που δεν το πιστεύεις αρχίζεις να νιώθεις πως τελικά δεν είσαι και τόσο μόνος σε αυτή την ζωή. Ότι σκέφτονται και άλλοι σαν και εσένα. Είμαι άνθρωπος που πιστεύω στην μοναδικότητα του ατόμου και όχι στην μαζοποίηση. Οι άνθρωποι υπάρχουν για να ξεχωρίζουν, αν απλώς αντιγράφουν το θεωρώ αποτυχία.

Βρήκα στο YouTube μια εξαιρετική ομιλήτρια, η οποία έχει κάτι πολύ σημαντικό να πει σε όσους δεν νιώθουν και τόσο όμορφοι. Η κυρία αυτή μας εφιστά την προσοχή στην μοναδικότητα του καθένα μας αλλά κυρίως στην αποδοχή του εαυτού μας. Μιλάει τόσο ειλικρινά και όμορφα που σε κάνει να αισθάνεσαι τέλεια ακόμη και με την κάθε σου ατέλεια. Άκουσέ την και πες μου την γνώμη σου επί του θέματος.

Mπορείς να βρεις περισσότερα στο facebook εδώ.

(1665)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr