Σχέσεις: Τι να κάνεις όταν σου λείπει

Όταν έχεις σχέση και το έτερον ήμισυ χρειάζεται να φύγει για δουλειά και εσύ δεν μπορείς να ακολουθήσεις  είναι απολύτως κατανοητό πως ίσως να σου σπάει τα νεύρα.

Do_you_miss_me__by_Krystaluff

Please! Don” t panic!

Όλα θα πάνε καλά. Δεν ήρθε το τέλος του κόσμου. Ένα ταξιδάκι πάει ο χριστιανός . Εσύ σε αυτό το μεσοδιάστημα μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα. Μάλιστα όλα αυτά θα σε κάνουν να ξεχαστείς αλλά και θα σε κάνουν καλύτερη.

Πάντα πίστευα πως ακόμη και να είσαι σε σχέση ο προσωπικός χώρος είναι πολύ σημαντικός και ακόμη το πιστεύω δηλαδή. Ίσως τώρα το πιστεύω πιο συνειδητοποιημένα από παλιά. Με βάση αυτό δηλαδή, όταν το άλλο σου  μισό πορτοκάλι πάει κάπου, μην βάλεις μαύρη πλερέζα! Μπορείς απλά να ασχοληθείς και λίγο με εσένα, με τους φίλους σου που ίσως έχεις παραμελήσει με την οικογένειά σου που σίγουρα θα θέλει να περάσει ποιοτικές στιγμές μαζί σου. Σίγουρα μπορεί να σκεφτείς να κάνεις άλλα 1000 από αυτά που θα σου πω. Σκέψου , κάνε και ομόρφυνε τις -και καλά- κενές στιγμές.

*Διάβασε ένα βιβλίο (εγώ αν θέλω μπορώ να διαβάσω και το δικό του.. ξέρω δεν παίζω δίκαια! )

* Κάνε κούρα ομορφιάς (βρες από το ίντερνετ διάφορες μάσκες και κάνε πίλιγκ προσώπου ή σώματος)

*Πέρνα χρόνο με άτομα που σου έλειψαν (φίλοι που χαθήκατε)

*Πέρνα χρόνο με την οικογένειά σου ή με το pet σου αν έχεις. ( Η ενασχόληση με τα ζώα κάνει πολύ καλό στον άνθρωπο το ίδιο και οι ώρες που περνά με την οικογένειά του. 

*Απλά αφιέρωσε χρόνο στο εγώ σου, χαλάρωσέ το ότι και αν σημαίνει αυτό για τον καθένα

*Πήγαινε μια βόλτα μόνος-η ακούγοντας αγαπημένα τραγούδια (όταν γυρίσεις θα είσαι άλλος άνθρωπος)

Μπορώ να σου βρω πολλά. Αξία όμως έχει να βρεις εσύ αυτά που σου ταιριάζουν και να τα κάνεις!

Από την προσωπική μου εμπειρία στο θέμα κατέληξα στο εξής: Το θέμα είναι….

Να λείπει και εσύ να νιώθεις πως είναι δίπλα σου πιο πολύ από ποτέ. 

 

Αν μπορείτε σαν ζευγάρι να το καταφέρετε αυτό είναι το ιδεατό. ΠΡΟΣΟΧΗ! Δεν λέω να μην σου λείπει. Αλλά λέω ακόμη και αν δεν είναι εκεί να τον νιώθεις , να τον σκέφτεσαι και να κάνεις πράγματα που επειδή θα κάνουν καλύτερη εσένα θα κάνουν και τον αγαπημένο σου πιο ευτυχισμένο.

Καμιά φορά με συνεπέρνει το πάθος και δεν καταλαβαίνω ότι αναφέρομαι και σε άντρες. Εντάξει όπου καλύτερη βάλε καλύτερος. ;)

Το συμπέρασμα είναι ένα. Να σου λείπει. Να της λείπεις. Και να περνάτε καλά με αυτό. Είναι υγεία. Μην το φοβάστε! 

 πηγή (1632)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr