Εργοστάσιο Σοκολάτας στην ΔΕΘ | Καταρράκτης σοκολάτας

IMG_1557

Επειδή όταν μιλάς για σοκολάτα το μόνο που θέλεις είναι να βλέπεις και να γεύεσαι εγώ δεν θα πω πολλά και θα σε αφήσω να δεις. Αν θέλεις να γευτείς μπορείς να επισκεφθείς το εργοστάσιο σοκολάτας και να περάσεις σούπερ τέλεια. Μέχρι τότε δες το βίντεο του Ευτύχη αλλά και τις φωτογραφίες που βγάλαμε από τον χώρο. Πιο σοκολατένιο δεν αντέχεις….

Το αγαπημένο μου σημείο: Η ION στην είσοδο του εργοστασίου.

Αν θέλεις να τους βρεις online δες εδώ την σελίδα τους στο facebook εδώ αλλά και την ιστοσελίδα τους εδώ.

IMG_1561

IMG_1571

IMG_1579

IMG_1591

IMG_1608

IMG_1622

IMG_1648

IMG_1662

IMG_1673

Aν θέλεις να δεις κι άλλα από την έκθεση όπως για παράδειγμα το περίπτερο της EXCLUSIVE BEAUTY δες εδώ.
(1775)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr