Εστιατόριο Έλενα στην Φοινικούντα

IMG_9242

Φτάσαμε στην Φοινικούντα και το εστιατόριο Έλενα που για εμάς πάνε μαζί. Το εστιατόριο Έλενα το γνωρίζουμε από παλιά μιας και είμαστε παλιοί πελάτες. Το αγαπάμε όχι μόνο για την εξαιρετική τοποθεσία στην  οποία βρίσκεται -τέλεια θέα- αλλά κυρίως για τα φανταστικά πιάτα της κυρίας Έλενας που λατρεύουμε.

IMG_9172

Βρες την ταβέρνα Έλενα εδώ.

IMG_9188

Την προηγούμενη φορά που είχαμε επιλέξει το συγκεκριμένο μαγαζί δεν γνωρίζαμε για τα νόστιμα φαγητά αλλά μας μάγεψε η μοναδική θέα. Όταν τώρα αυτά τα δύο συνδυάζονται φαντάζεσαι αποτέλεσμα ε;

Εσύ έχεις βρεθεί στην Φοινικούντα; Έχεις φάει στην ταβέρνα της Έλενας;

IMG_9216IMG_9220IMG_9227IMG_9241IMG_9249IMG_9256IMG_9265 (1860)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr