4 φορέματα με διαφορετικό στυλ, αλλά όλα υπέροχα!

Εμείς οι γυναίκες χανόμαστε ανάμεσα στις τότε πολλές επιλογές που υπάρχουν. Καταστήματα, ονλάιν αγορές, τεράστια εμπορικά κέντρα. Το χάος είναι μεγάλο για αυτό το BeautyStars.Gr ήρθε για να εξομαλύνει την κατάσταση.

Διαλέξαμε 4 υπέροχα φορέματα που μπορεί να έχουν εντελώς διαφορετικό στυλ αλλά είναι όλα υπέροχα και μπορείς να τα επιλέξεις σε πολλές περιστάσεις.

Το BOHO

dresslily Sexy Scoop Neck Sleeveless Chains Embellished Slimming Women's Dress
Sexy Scoop Neck Sleeveless Chains Embellished Slimming Women’s Dress only $19.99

Το παραπάνω φόρεμα έχει μια boho διάθεση και είναι αρκετά κολλητό. Έχει υπέροχη εφαρμογή και οι χρωματισμοί του κινούνται στις μπεζ αποχρώσεις.

ΤΟ ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΜΑΥΡΟ

dresslily Mini Strapless Color Block Tight Club Dress
Mini Strapless Color Block Tight Club Dress only $16.99

Το κλασσικό μαύρο φόρεμα αλλά με μια λευκή τσαχπινιά που χαρίζει. Μην επιλέξεις το κλασσικό μαύρο φόρεμα που δεν ξεχωρίζει σε τίποτα από όλα τα άλλα. Μ΄αυτό σίγουρα θα κάνεις τη διαφορά.

ΤΟ ΣΕΞΥ

dresslily Backless Short Sleeve Lace Dress For Women
Backless Short Sleeve Lace Dress For Women only $32.99

Δεν θα μπορούσε να λείπει το σέξυ φόρεμα από αυτή τη λίστα. Υπάρχουν γυναίκες που θέλουν να προκαλούν τα βλέμματα λίγο παραπάνω και ίσως αυτή η επιλογή να τις δικαιώσει απόλυτα.


ΤΟ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ

dresslily Simple Scoop Collar Sleeveless Solid Color Spliced See-Through Women's Dress
Simple Scoop Collar Sleeveless Solid Color Spliced See-Through Women’s Dress only $16.99

Και φυσικά επειδή πάντα υπάρχουν και τα ρομαντικά κορίτσια στην παρέα μας, δεν γινόταν να μην επιλέξουμε και ένα αντίστοιχο φόρεμα.

Τι λες; Εσένα ποιο σου έκανε κλικ;

(2201)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr