Αποκλειστική Συνέντευξη με τον Ευτύχη Μπλέτσα για το Beautystars.gr

ftbletsas

Eίναι νέος, ωραίος και μαγειρεύει τέλεια! Ένας άνθρωπος γεμάτος από θετική ενέργεια και άκρως δημιουργικός που ασχολείται με την διατροφική μας ευφυία , το μαγείρεμα αλλά και την αυτοβελτίωση. Είναι τόσο πολυπράγμων που δεν προλαβαίνεις να βλέπεις νέα project του, νέα του στο διαδίκτυο αλλά και ουσιαστικά μηνύματα που απορρέουν από αυτόν σε κάθε του εμφάνιση.

Ο Ευτύχης Μπλέτσας δέχτηκε να δώσει συνέντευξη στο BeautyStars.gr (όχι λόγω της σχέσης μας χαχα) και να είναι μάλιστα ο πρώτος συνεντευξιαζόμενος μιας και μπορεί να μας  βοηθήσει όλες διατροφικά και όχι μόνο. Η συνέντευξη δεν περιορίζεται βέβαια μόνο στη διατροφή αλλά και στην ομορφιά της γυναίκας και το πως μπορεί να το βλέπει αυτό ένας άντρας.

Ο Ευτύχης είναι ο αγαπημένος  παρουσιαστής στις εκπομπές “Κουζίνα της Μαμάς” και “Food IQ“, συγγραφέας της  ”Μαγειρικής Οικονομίας” και της “Θετικής Ενέργειας” και δημιουργός της παράστασης “Μουσικομαγειρέματα“.

1. Πόσο σημαντική είναι η διατροφή στην ομορφιά μιας γυναίκας και κατ επέκταση στην ομορφιά ενός ανθρώπου;

Η διατροφή είναι ένα απο τα θεμέλια της υγείας και της ευεξίας. Είμαστε ότι τρώμε και αυτό που τρώμε γίνεται μέρος του σώματός μας και μας επηρεάζει σε πολλά επίπεδα. Από τη μία η σιλουέτα μας αλλά και η κατάσταση των μαλλιών, του δέρματος αλλά και γενικά του σώματός μας εξαρτάται άμεσα από το τι τροφές καταναλώνουμε και πόσο νερό πίνουμε. Αυτό όλοι το καταλαβαίνουν. Το σημαντικό όμως που μερικοί δεν πολυκαταλαβαίνουν είναι ότι αυτό που τρώμε επηρεάζει και το πως νιώθουμε. Με άλλα λόγια, η διάθεση και η διάθεση μας επηρεάζονται σε μεγάλο βαθμό από αυτά που τρώμε. Η ομορφιά είναι κάτι που εξαρτάται και από την εμφάνιση αλλά και την ψυχολογία, οπότε η διατροφή έχει διπλή σημασία στην προσπάθειά μας να είμαστε πιο όμορφοι!

2. Τι θα συμβούλευες τις αναγνώστριες του BeautyStars.gr που θέλουν να χάσουν κιλά;

Να δώσουν βάρος στο να βελτιώσουν την διατροφή τους κι να αυξήσουν την κινητική τους δραστηριότητα. Να αποφύγουν τις “δίαιτες αστραπή” που προκαλούν ψυχολογική πίεση και να εστιάσουν στο να τρέφονται υγιεινά, με πολλές σαλάτες και λαχανικά, καλά λιπαρά από ελαιόλαδο, ξηρούς καρπούς και αβοκάντο, φρούτα για σνακ, ποικιλία στην διατροφή και σωστές μερίδες. Σημαντικό είναι να πίνετε πολύ νερό και να αποφύγετε όσο περισσότερα τα υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα και τα πολλά γλυκά.

ΕΥΤΥΧΗΣ ΜΠΛΕΤΣΑΣ

3. Πόσο δύσκολο είναι να χάσεις κιλά και τι άλλο πρέπει να κάνουν εκτός από το να προσέξουν τα παραπάνω;

Το πιο σημαντικό κομμάτι έχει να κάνει με την ψυχολογία. Πάνω από όλα πρέπει να θες να χάσεις κιλά. Πολλές φο΄ρες υποσεινήδητα κάποιος δεν θέλει και έχει προγράμματα στο μυαλό που τον αποτρέπουν χωρίς να το καταλαβαίνει. Εξίσου σημαντικό είναι το περιβάλλον που έχει να κάνει και με το τι τρόφιμα έχεις γύρω σου αλλά και με τις συνήθειες των ανθρώπων με τους οποίους περνάς τον περισσότερο σου χρόνο μαζί τους. Στο βιβλίο θετική ενέργεια θα μάθεις πολλά για αυτά έτσι ώστε να μπορέσεις να κάνεις τις απαρραίτητες αλλαγές στην ζωή σου. Εξίσου χρήσιμο είναι και αυτό εδώ το βίντεο

4. Είναι σημαντικό μια γυναίκα να περιποιείται ή το θεωρείς περιττό;

Τίποτα στην ζωή που σε κάνει να νιώθεις καλύτερα δεν είναι περιττό. Για μένα το πιο σημαντικό είναι κάποιος να τα έχει καλά με τον εαυτό του, να νιώθεις όμορφα με το σώμα του και να έχει θετική στάση απέναντι στη ζωή. Για να το πετύχεις αυτό δεν χρειάζεται απαρραίτητα να εισαι υπεραδύνατη. Το να περιποιηθεί όμως μία κοπέλα τον εαυτό της συνήθως την βοηθάει να νιώθει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, κάτι που μεταδίδεται σε κάθε της κίνηση. Το πιο σημαντικό είναι η θετική μας διάθεση και ψυχολογία. Αν μία κοπέλα χρειάζεται να χάσει κιλά για να νιώθει έτσι ή να φορέσει ένα συγκεκριμένο ρούχο, τότε όλα είναι αποδεκτά. Ο σκοπός είναι αυτό που έχει σημασία. Το πρόβλημα όμως είναι οτι πολλες φορές είτε παλεύουμε για λαθος σκοπό είτε ο σκοπός μπορεί να επιτευχθεί πολύ πιο εύκολα και ανώδυνα με αλλο τρόπο. Αν αγαπάς τον εαυτό σου καταλαβαίνεις οτι δεν χρειάζεται να χασεις κιλά για να εισαι ευτυχισμένος. Μπορείς να είσαι έτσι κι αλλιως.

ΕΥΤΥΧΗΣ ΜΠΛΕΤΣΑΣ

5. Είσαι άντρας που κοιτάς την εξωτερική εμφάνιση; Τι ρόλο παίζει για σένα και τι κοιτάς πρώτα σε μια κοπέλα;

Για μένα το πιο σημαντικό είναι η κοπέλα να νιώθει όμορφα με τον εαυτό της. Αυτό είναι κάτι που φαίνεται πολύ εύκολα, συνήθως από το αληθινό χαμόγελο και την διάθεση της. Μου αρέσει η κοπέλα να φροντίζει τον εαυτό της και να θεωρεί σημαντικό το να δείχνει και να νιώθει όμορφη. Όσο όμορφη όμως και αν είναι αυτό που υπερκαλύπτει τα πάντα είναι η εσωτερική ομορφιά… η εσωτερική γαλήνη της ψυχής.. αν αυτό λείπει τότε η εξωτερική εμφάνιση δεν μπορεί να εκπέμπει την θετική ενέργεια που ζητάμε.

6. Η θετική ενέργεια είναι άρρηκτα συνδεδεμένη μαζί σου στα μάτια του κοινού. Τι θέλεις να συμβουλεύσεις τους αναγνώστες του BeautyStars.gr όσον αφορά τη θετική ενέργεια;

Να βάλουν μικρές καλές καθημερινές συνήθειες στην ζωή τους. Συνήθειες που βελτιώνουν την υγεία, την ευεξία και την διάθεση. Μικρά καλά πράγματα που σιγά σιγά κάνουν την ζωή μας καλύτερη. Απο εκεί και πέρα όμως θα θελα σε όλους να προτείνω να βρουν να κανουν κατι που βοηθάνε άλλους. Να γίνουν αγγελιοφόροι θετικής ενέργειας και να προσπαθήσουν να κάνουν τον κόσμο καλύτερο ενώ παράλληλα συνεχώς βελτιώνονται και γίνονται οι ιδιοι καλύτεροι. Η προσφορά και η προσωπική εξέλιξη είναι τα 2 πιο σημαντικά κλειδιά για μία ευτυχισμένη ζωή. Αν θέλουν περισσότερα προτείνω να διαβάσουν το βιβλίο ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ή και να το ακούσουν σε μορφή AUDIO BOOK.

7. Ποιο είναι το πιο ωραίο φαγητό που έχεις φάει;

Υπάρχουν άπειρα φαγητά που μου αρέσουν πολύ. Πιο πολύ ομοως ενθουσιάζομαι με αληθινές φυσικές τροφές. πχ αν φάω μία ώριμη υπαίθρια καθαρή ντομάτα με αληθινή γεύση ντομάτας ενθουσιάζομαι. Ακόμα και αν είναι σκέτη με λίγο λάδι και αλάτι. Αντιστοίχως μου αρέσει να τρώω φρεσκομαζεμένα φρούτα ωριμασμένα στο δέντρο. Από εκεί και πέρα μου αρέσουν πολύ τα ψάρια και οι πλούσιες πολυποίκιλιες σαλάτες. Μου αρέσουν και πιο κλασικά παραδοσιακά φαγητά καθώς και κάποιοα που θεωρούνται πιο ανθυγιεινά. Δεν τρώω όμως από αυτά πολύ συχνά και έτσι έχω μία ισορροπία.

ΕΥΤΥΧΗΣ ΜΠΛΕΤΣΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ

7β. Κατάφερε κανείς να αγγίξει τις ικανότητές σου στη μαγειρική;

Απειροι. Δεν είμαι και σουπερ σεφ. Είναι πολύ εξαιρετικοί σεφ ή και καθημερινοί μαγειρες που μαγειρευουν φανταστικα πραγματα που εγω δεν εχω δοκιμασει ποτε να φτιαξω. Απο τις μαμαδες που συναντησα σε ολη την Ελλαδα με την Κουζινα της Μαμας ή στα εστιατορια που τρώμε όταν κανουμε βιντεο για την νεα εκπομπή Eat Out, έχω σιγουρα συναντησει πολύ καλύτερους στην μαγειρικη απο μενα. Στο κατω κατω εγώ είμαι απλά ένας foodie που μου αρέσει να μαγειρέυω απλά υγιεινα και εύκολα φαγητά.

8. Τι ετοιμάζεις φέτος… ενημέρωσέ μας μιας και θέλουμε να ακούμε και αλλού τις διατροφικές σου συμβουλές.

Ετοιμάζουμε το ανανεωμένο FOOD IQ, την εκπομπή που αυξάνει την διατροφική μας ευφυϊα, με συμβουλές και συνταγές για να τρώμε, νόστιμα, υγιεινά και οικονομικά. Θα προβάλεται και τηλεοπτικά αλλά το που δεν το ανακοινώνουμε ακόμα. Νέες εκπομπές και ανανεωμένα βίντεο θα δείτε επίσης στο κανάλι στο YouTube. Τέλος προγραμματίζουμε και κάποια μουσικά live μιας και η μουσική είναι μία από τις μεγάλες μου αγάπες.

Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και για να μαθαίνετε όλα τα νέα, προτείνω να με ακολουθείτε στο twitter, να με βρείτε στο facebook, να γραφτείτε στο καναλι στο YouTube και στο Newsletter στο bletsas.gr

9. Δώσε μας στεγνά τα 5 πράγματα που πρέπει να κάνει μια γυναίκα καθημερινά για να παραμείνει όμορφη στα μάτια του “άντρα” της.

Κανονικά τίποτα δεν “πρέπει” να κάνει αλλά επειδή ρώτησες θα πω 5: Να αγαπάει τον εαυτό της, να φροντίζει το σώμα της, να εξελίσεται προσωπικά με κάποιον τρόπο, να προσφέρει με κάποιον τρόπο και να διαβάζει το beautystars.gr! :)

10. Πες μας κάτι για το beautystars.gr και τους αναγνώστες του!

Καλή επιτυχία στο beautystars.gr και καλή δύναμη σε όλους μας!!

======================================================================================

Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο YouTube, follow στο Twitter, LIKE στο Facebook και να γραφτείς στοNewsletter του Ευτύχη Μπλέτσα.

Τέλος μπορείς να βρεις το βιβλίο του θετική ενέργεια εδώ και το audio book εδώ.

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Ευτύχη για την πολύ όμορφη συνέντευξη που μου έδωσε αλλά και για τις υπέροχες συμβουλές τους, προς τους αναγνώστες του BeautyStars.gr!

Ρούχα Ευτύχη: EDWARS JEANS

electra eutixis

(14997)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

7 comments

  1. Συμφωνώ με όσα λέει.Είδα ότι ετοιμάζει και εκπομπή.Ωραία,τον περιμένω να τον ξαναδώ στην tv!!Ευτύχης και θετική ενέργεια ίσον το ίδιο πράγμα!!

  2. Δεν θα είχα ποτέ συνεργαστεί με τον Ευτύχη αν δεν είχε αυτές τις πολύ σωστές απόψεις για τη διατροφή και γενικότερα τη φιλοσοφία της ζωής.

  3. Δεν θα είχα ποτέ συνεργαστεί με τον Ευτύχη αν δεν είχε αυτές τις πολύ σωστές απόψεις για τη διατροφή και γενικότερα τη φιλοσοφία της ζωής.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr