Μια βόλτα στο Golden Hall ποτέ δεν αρκεί.

golden hall event16

Σήμερα βρέθηκα στο Golden Hall εξαιτίας της εκδήλωσης που έπρεπε να φωτογραφίσω. Ο παρουσιαστής της μαγειρικής βιωματικής εκδήλωσης Ευτύχης που όλοι αγαπάμε πήρε θέση “μάχης” και ξεκίνησε να επικοινωνεί με τα παιδιά με τον τρόπο που μόνο αυτός διαθέτει.

golden hall event1

Μαζί μαγείρεψαν και απόλαυσαν μαζί του ένα όμορφο απόγευμα με φρεσκοστυμμένο  χυμό και νόστιμα κουλουράκια. Εγώ απόλαυσα κάθε κομμάτι της παράστασης και αν βρίσκεστε Αθήνα σας παροτρύνω να έρθετε και αύριο στη 13.00 που θα ξαναπαρουσιάσει το συγκεκριμένο event.

golden hall event4

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς πάντα να τσεκάρεις το site του Ευτύχη της καρδιάς μας bletsas.gr.

Πάντως το Golden Hall είναι σούπερ. Αν και το επισκέφτηκα πρώτη φορά μου άρεσε πολύ. Ότι πρέπει να για να οργιάσεις καταναλωτικά!

golden hall event18

(1339)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr